Vestjylland

Det er populært at købe sommerhus i Hvide Sande

286 flere sommerhuse i Ringkøbing-Skjern Kommune skiftede ejer i første halvdel af 2019 sammenlignet med samme periode i 2016.

6960 Hvide Sande og 6950 Ringkøbing er med på Boligsidens top-otte liste over, hvor i landet der blev solgt flest sommerhuse i første halvdel af 2019 (opgjort efter postnumre, red.)

Hvide Sande solgte 79 huse, hvilket rækker til en femteplads, mens Ringkøbing deler sjettepladsen med Rødby med 76 solgte huse.

Gjort op på kommuner, placerer Ringkøbing-Skjern sig som landets femte bedste med 286 solgte huse i første halvdel af 2019 – en stigning på 65 procent i forhold til samme periode i 2016.

Lemvig Kommune topper listen med 50 solgte huse, hvilket er en stigning på 100 procent.

Billigere sommerhuse

"Køberne har fået smag for at købe billige sommerhuse, og det har ført til store stigninger i handelsaktiviteten i kommuner som Lemvig, Slagelse, Guldborgsund, Lolland og Ringkøbing-Skjern", siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør hos Boligsiden, i en pressemeddelelse.

Sommerhussalget stiger således mere i nogle af landets billigste kommuner, end det gør i sommerhuskommunerne Gribskov og Odsherred.

"Køberne har fået øjnene op for hele sommerlandet. For eksempel er salget i både Rødby og Hvide Sande mere end fordoblet de seneste tre år," siger Birgit Daetz.

 

 

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify