Vestjylland

Onsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Her bliver du opdateret om dagens vigtigste nyheder på to minutter.

Vestas har igangsat en undersøgelse, der skal fastslå, hvorfor en Vestas-mølle i Sørvad af ælde dato brød i brand tirsdag eftermiddag. Pressechef i Vestas, Anders Riis, siger til TV Midtvest, at man ikke ønsker at komme med bud på brandårsagen, før man har foretaget undersøgelsen. 

Forfatter Dorthe Nors, som bor i Vedersø, er blevet tildelt Axel og Magda Fuhrs Legat på 25.000 kroner. Der er tale om et legat, der tildeles teaterfolk, kunstnere og musikere. 

Ejendomsmægler Søren Møller fra Danbolig i Skjern har besluttet at stoppe samarbejdet med Danbolig. Det betyder, at butikken blev lukket ned fra nytår. Søren Møller skriver i en mail til Dagbladet Ringkøbing-Skjern, at han endnu ikke ved, hvad han vil arbejde med fremover. 

Nyt fra politiet

En bil og en garage udbrædte nytårsnat ved 01.15-tiden på Dalgasgade i Troldhede. 

Den 29. december blev en bilist uden kørekort stoppet på Ådumvej i Tarm. Bilisten var desuden i besiddelse af narkotika og en kniv, og han mistænkes derudover for at have kørt i narkopåvirket tilstand.  

Politiet har fået en anmeldelse om graffiti på Bredgade i Videbæk. Hærværket er begået enten den 19. eller den 20. december. 

Erhvervsnyt

Andreas Vendelbo Olesen er nyt medlem af bestyrelsen i Jako Ejendomme i Skjern. 

Annemette Øhlenschläger Larsen er nyt medlem af bestyrelsen i Dyrlægegruppen Skjern Å-Videbæk A/S. Hun afløser Edvard Finnerup på posten. 

Malene Toft Nielsen og Bjarke Hansen har stiftet selskabet Det Dårlige Selskab, Ringkøbing ApS med førstnævnte som direktør. Selskabet har til formål at udleje fast ejendom. 

Navnenyt

Ketty Galsgaard, Hemmet, er død. 

Arne Krøy Heide Pedersen, Borris, er død. 

Anders Meinhardt, Ringkøbing, er død. 

Gunnar Nykjær, Skjern, er død. 

Dagens øvrige historier

Her var indbrudstyvene på spil i juleugen

Sådan klarede de lokale banker sig på børsen i 2018

Sådan klarede Vestas sig på børsen i 2018

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify