Vestjylland

Onsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Erhvervsnyt

Trine Wittrup Ørskov er trådt ud af bestyrelsen for firmaet Clickstarter ApS i Skjern.

Knud Erik Juhl Finnemann er fratrådt direktionen for firmaet Perlehuset ApS i Bølling, Skjern.

Skifteretten i Herning har opløst firmaet Murrens.dk ApS i Ringkøbing ved erklæring. Formand Palle Egon Jensen samt Lars Kristensen og Stig Kristensen er trådt ud af bestyrelsen og Lars Kristensen har forladt direktionen.

Virksomheden Nødderisteriet IVS i Skjern er omregistreret fra et iværksætterselskab til et anpartselskab. Navnet er nu Nødderisteriet ApS.

LÆS OGSÅ: Frydendahl-firkløveret har 50 års jubilæum

Nyt fra politiet

Makita-boremaskine med to batterier, autoradio af mærket Rexton, tablet af mærket Huawei T30 samt en pung med kreditkort er stjålet fra en WV Lupo-personbil på Stadionallé i Borris. Tyveriet er sket fra mandag klokken 20 til næste dag klokken 06.22. Tyven er kommet ind ved at knuse en siderude i passager-døren.

En hoppepude ved Børnehaven Blomstergården på Nørlundsvej i Vorgod er ødelagt ved, at der er stukket et kæp igennem. Hærværket blev begået fra søndag den 27. oktober klokken 15 til næste dag klokken 07.

En 67-årige kvinde fra Ringkøbing har fået stjålet sin brune lædertaske med kørekort, sygesikringsbevis, pas og noget kosmetik. Kvinden var ved at låse sin dør op i Vester Strandgade i Ringkøbing og havde stillet tasken på fortovet, da en cyklist passerede og snuppede tasken. Cyklisten, der beskrives som en voksen mand, svingede til venstre ved Søndergade og var ude af syne. Han var iført mørkt tøj samt kasket.

Det blev ved forsøget, da en tyv brød en gasflaskeboks ved en campingvogn op på Skaven Strand Camping i Vostrup. Tyveriforsøget fandt sted i perioden 13.-25. oktober.

Ingen personer kom til skade, men der skete stor materiel skade ved et færdselsuheld på Holstebrovej-Stadilvej. En kvindelig bilist overser bilen foran, der holder stille for at svinge til venstre ad Stadilvej, og kører op i den - så den bliver skubbet over i en modkørende bil.

En 19-årig mand fra lokalområdet ramte et træ, da han onsdag klokken 01.45 mistede herredømmet over bilen i en skarp venstre-kurve på Klostervej i Kloster. Han bliver nu sigtet - for at køre uden kørekort. Der skete mindre skader på træet og bilen.

Navnenyt

Jens Thusholt Nielsen, Skjern, er død, 80 år.

Byrådsmedlem Lennart Qvist har meldt sig ind i Det konservative Folkeparti. Han har været løsgænger i godt et år, siden han meldte sig ud af Venstre.

LÆS OGSÅ: Spændende lokalhistorie kommer i bogform

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2020 Cookiepolitik / Udviklet af Optify