Vestjylland

Onsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på onsdagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Erhvervsnyt

Johan Emil Andreassen er ny formand for Atlantic Sapphire Denmark A/S i Hvide Sande. Johan Henrik Krefting er desuden optaget som nyt medlem af bestyrelsen.

Nyt fra politiet

Der har været indbrud på et landbrug på Nr. Vognbjergvej i Dejbjerg, hvor en teleskoplæsser er blevet stjålet fra en stald. Den har registreringsnummer BC 17 265. Indbruddet fandt sted natten mellem mandag og tirsdag mellem klokken 02.30 og 04.00.

En mand blev udsat for vold torsdag aften den 5. september klokken 18.45. Der skete det, at manden kom hjem til sit hus, hvor han så en person, som gik rundt på grunden foran huset. Han henvendte sig til vedkommende, som svarede ham på engelsk, hvorefter han pludselig blev ramt af noget på armen - muligvis et slag fra en person, han ikke nåede at se. Da den forurettede kom indenfor i sit hus, kunne han konstatere, at han var kommet til skade med sin arm. Han kørte derfor på sygehuset i Herning. Den engelsktalende mand beskrives som værende mellem 30 og 40 år, cirka 190 centimeter og almindelig af bygning med mørkeblond hår.

LÆS OGSÅ: Politiet måtte bruge peber efter anholdelse i Skjern

Navnenyt

Ketty Marie Vestergaard, Tarm, er død, 99 år.

Finn Fonager Nielsen, Videbæk, er død, 70 år.

Bo Sørensen, Skjern, er død, 46 år.

LÆS OGSÅ: Veteranbilerne giver sammenhold i Herborg

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify