Vestjylland

Onsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Leder for Idræts- og Kulturcenter mangler bestyrelsens opbakning

Charlotte Lundgaard Christensen siger op som leder for Holmsland Idræts- og Kulturcenter. 

LÆS MERE: Charlotte L. Christensen har sagt op som centerleder i Kloster

Landdistriksrådets pulje-kasse får stort bidrag 

Intet mindre end en halv million kroner ryger direkte i Landdistriksrådets pulje. 

LÆS MERE: 500.000 kroner i Landdistrikts-rådets kasse

Det gamle Ådselkogeri ved Ringkøbing bliver til boksecenter. Svend Rasmussen promotor og står bag QProBoxing, som har købt og ombygger de tidligere festlokaler til det første af tre planlagte boksecentre. QProBoxing har otte professionelle. Boksecentret, der bliver hjemsted for Rindum Bokseklub, får desuden værelser til overnatning, oplyser Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Erhvervsnyt 

Anmodning om opløsning af selskabet KL Byg og Bo ApS i Spjald, jf. selskabslovens § 225 sendt til Skifteretten i Herning. Kenneth Latawiec er fratrådt direktionen. 

Anmodning om opløsning af selskabet Elkoremarr Invest IVS i Ringkøbing, jf. selskabslovens § 225 sendt til Skifteretten i Herning. Michael Lodahl Jensen er fratrådt direktionen. 

Anmodning om opløsning af selskabet Master Innovations ApS i Ringkøbing, jf. selskabslovens § 225 sendt til Skifteretten i Herning. Peter Braüner, adm. dir, er fratrådt direktionen. 

Nyt fra politiet 

Indbrudstyve stjal tobaksvarer

Den nye brugs i Hemmet har været udsat for indbrud. Der er stjålet tobaksvarer for et ukendt beløb. Gerningsmændene har brugt samme fremgangsmåde til at komme ind som indbrudstyvene gjorde ved indbruddet i Kloster i juli i år.

LÆS MERE: Brugsen i Hemmet udsat for indbrud

Der har været indbrud i en ejendom på Bjerregaardsvej i Sdr. Vium. Det er sket tirsdag fra klokken 7.00 til 15.00. Man er kommet ind ved at knuse en rude, og man har stjålet nogle smykker.

Der er tirsdag stjålet smykker og kontanter i euro og norske kroner ved et indbrud på Ølstrupvej i No.

En kvinde er blevet sigtet for ikke at overholde sin vigepligt i forbindelse med et færdselsuheld tirsdag morgen i krydset Ringkøbingvej og Lemvej. Hun kom kørende fra Lemvej og fortsatte ud i krydset, hvor hun kørte sammen med en bilist, der kom kørende fra Skjern. Ingen kom noget til ved uheldet.

Navnenyt 

Christian Andersen er den 1. august ansat som investeringsrådgiver i Ringkjøbing Landbobanks Fonds-/Udlandsafdeling i Ringkøbing. Christian Andersen, der bor i Varde, kommer fra en tilsvarende stilling i Sparekassen Nr. Nebel og Omegn.

Mette Stræde Enevoldsen er den 1. august ansat som stabs- og administrationsmedarbejder i Ringkjøbing Landbobanks Backoffice Fondsafdeling i Ringkøbing. Mette Stræde Enevoldsen, der bor i Ringkøbing, kommer fra en stilling hos Gældsstyrelsen i Ringkøbing.

Lone Klinkby er dem 1. august ansat som erhvervsrådgiver i Ringkjøbing Landbobanks Erhvervscenter i Ringkøbing. Lone Klinkby bor i Holstebro og kommer fra en stilling hos Skattestyrelsen.

Søren Jørgensen, Skjern, er død, 71 år

Ove Egeris Svendsen, Skjern, er død, 77 år.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify