Vestjylland

Onsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

To landsbyer kan være med

Projekt omdannelseslandsbyer er et nyt projekt, hvor to landsbyer i Ringkøbing-Skjern Kommune får mulighed for en anderledes udvikling.

LÆS MERE: Landsbyer får mulighed for udvikling

Nybygning på vej

LÆS MERE: Skibs-skrog tog landevejen til Hvide Sande

Erhvervsnyt

Danny Kristensen har stiftet selskabet dkrholding ApS i Ringkøbing. Danny Kristensen er tiltrådt direktionen. Selskabets formål er at besidde kapitalandele i andre selskaber samt enhver anden aktivitet, der efter direktionens skøn står i forbindelse hermed.

Erling Anker Nielsen og Per Dalager Sørensen (formand) er fratrådt bestyrelsen for Hoven Erhvervsinvest ApS i Hoven, Tarm. Erling Anker Nielsen (formand) og Per Dalager Sørensen er tiltrådt.

Nyt fra politiet

Den 24-årige mand fra Hvide Sande, som har været forsvundet siden mandag aften, er i god behold. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi. Politiet har været i kontakt med manden og stopper nu efterlysningen.

LÆS HER OM SAGEN: 24-årig eftersøgt mand har ringet til politiet 

og: Politiet beder offentligheden om hjælp

En 37-årig mand fra Kibæk påkørte tirsdag klokken 18.12 den østlige jernbane-bom ved jernbaneoverskæringen på Arnborgvej ved Borris. Bommen var nede, men det lykkedes imidlertid ikke bilisten at stoppe rettidigt. Den kraftige regn kan ifølge ifølge vagthavende ved lokalpolitiet i Ringkøbing være årsag til, at bilisten ikke kunne standse. Bommen blev beskadiget ved påkørslen, og det er op til Bane Danmark at få skaden udbedret.

Navnenyt

Den 47-årige Henrik Munch Søndergaard, der var forstander på Vostrup Efterskole indtil den lukkede og gik konkurs, er ansat som ny leder på Margrethe Reedtz Skolen ved Vinderup.

 

 

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify