Vestjylland

Onsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Like Nordisk vokser ud af lokalerne

Hvad gør man, når det lokale, man har sin forretning i, bliver for lille? Klik på nedenstående link og læs, hvad indehaveren af brugskunst-butikken i Hvide Sande gjorde.

LÆS MERE: Like Nordisk får dobbelt så megen plads

Erhversnyt 

Lundorff Holding Ringkøbing ApS har stiftet virksomheden Rensø Byg ApS i Ringkøbing. Selskabets formål er at drive virksomhed med handel og service, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhed. Direktionen består af Søren Lundorff Skole (adm. dir). 

Esben Thomey Kristensen er fratrådt direktionen for Nordsø Fisk - Hvide Sande ApS. 

Anita Ploug Steffensen er tiltrådt bestyrelsen for Laugesens Have, Kursuscenter A/S i Videbæk. 

Videbæk Holding ApS, Store Hamburg Holding ApS, BRAS ApS og Bækdal Holding ApS har stiftet firmaet Videbæk Ejendomme ApS i Videbæk. Selskabets formål er udlejning af fast ejendom samt i øvrigt efter direktionens skøn forbunden virksomhed. Direktionen består af Søren Kaastrup, Jan Bækdal Kristensen, Poul Erik Nielsen og Jan Vistisen. 

Nyt fra politiet 

To bærbare computere blev stjålet fra graverkontoret ved Stadil Kirke. Tyven kom ind ved at bryde en dør op. Tyveriet er sket i tidsrummet den 24.-28. maj.

Det blev ved forsøget, da tyve prøvede at bryde en dør op med en skruetrækker ved No Kirke. Tyveriforsøget skete fra mandag klokken 16 til tirsdag morgen.

Det lykkedes tre indbrudstyve at slippe væk med en dametaske, en pengekasse med kontanter, iphone, ipad, porcelæn samt diverse køre-, rejse- og hævekort, da de tirsdag klokken 08.50 listede ind i en villa på Vestergade i Borris. Døren til huset var ikke låst, da en ung pige sover i huset. Hun fik forstyrret de tre gerningsmænd og jaget dem på flugt. De tre indbrudstyve var imidlertid ikke på fri fod ret længe, for politiet rykkede ud med hundepatruljen, og det lykkedes at finde og anholde de tre mænd, der blev sigtet for indbrud og løsladt senere på eftermiddagen. Ifølge Bjørn Bo, politikommissær ved lokalpolitiet i Ringkøbing, ledte den unge pige dem på sporet, da hun et godt signalement og bed mærke i, at der blev råbt et navn.

Erhversnyt

Jonna Kristine Eskildsen, Tarm, er død. 

Trine Jakobsen stopper som administrerende direktør for Nørre Vosborg efter fire år. Hun har sagt jobbet op til fordel for en stilling som direktør for Schackenborg Fonden.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify