Vestjylland

Onsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Erhvervsnyt

Skifteretten har afsluttet konkursbehandlingen af FBG Finans ApS i Ringkøbing, som dermed er blevet opløst.

Skifteretten har opløst virksomheden Optimal Beer IVS i Vedersø, som var under tvangsopløsning.

Preben Holm har stiftet selskabet PH Consulting med adresse i Ringkøbing. Selskabets formål er at besidde kapitalandele og udøve rådgivning samt administration.

LÆS OGSÅ: Esmark støtter lokale projekter og tiltag

Nyt fra politiet

Da bageriet på Bredgade i Videbæk natten til tirsdag blev udsat for indbrud, blev udbyttet 12 kartoner cigaretter, et ur og nogle kontanter. Indbruddet skete klokken 01.20, hvor to mænd brød ind i butikken, kan man se på overvågningsvideoen.

Der har været indbrud hos Videbæk Fysioterapi på Ørnevej i Videbæk. Det er sket fra mandag klokken 18.00 til tirsdag klokken 07.30. En dør er blevet brudt op, men der er ikke stjålet noget.

Hoven Friskole har været udsat for indbrud. Det er sket tirsdag ved 02.30-tiden, hvor fire personer brød ind gennem et vindue. Der blev stjålet kontanter ved indbruddet.

Der har været indbrud hos Jehovas Vidners på Rødkløvervej i Ringkøbing ved 5-tiden natten til onsdag. Man kom ind gennem et vindue, hvorefter alarmen gik i gang. Der blev ikke stjålet noget ved indbruddet.

Politiet har fået en anmeldelse om graffiti på Søndergade i Videbæk, hvor der på en gas-station er skrevet bogstaverne N O C E B O A K D S. Man ved ikke, hvornår det er sket.

Der opstod et færdselsuheld tirsdag aften ved 21.40-tiden på Skjernvej i Fiskbæk. En 71-årig mand kom kørende i nordlig retning. Her ramte han ind i et helleanlæg og mistede herredømmet over bilen, hvorefter han ramte ind i en modkørende bil, som blev ført af en 43-årig kvinde fra Troldhede. Ingen kom noget til ved uheldet.

Navnenyt

Ole Jeppesen, Ringkøbing, er død, 76 år.

Olav Ejner Jensen, Ringkøbing, er død, 93 år.

LÆS OGSÅ: Murerlærling fra Videbæk blev hædret

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify