Vestjylland

Onsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Troels Trier og to lokale

Mange nikker genkendende til multikunstneren, Troels Trier, og har en mening om både hans musik og malerier. Nogle af hans værker kan opleves i manøvregangen.

LÆS MERE: Troels Trier udstiller og giver koncert

Du kan give Miljøstyrelsen nyttig viden

Mange mennesker går tur ved stranden. Hvis de støder på et dødt marsvin, en død sæl eller mallemuk vil styrelsen gerne have besked.

LÆS MERE: Miljøstyrelsen vil gerne have info om døde dyr

Erhvervsnyt

Skifteretten i Herning har taget Hykkelbjerg Palmvig Invest ApS i Hoven, Tarm, under tvangsopløsning.

Nyt fra politiet

Bil-ulykke skete tidligt i morges

Det er uvist, hvorfor en 28-årig mand i morges mistede herredømmet over sin varebil.

LÆS MERE: 28-årig mand er omkommet i soloulykke

Personerne kørte i mørkeblå BMW af ældre dato

To hold af cykelryttere oplevede i aftes, at personer i en mørkeblå BMW af ældre dato kastede en fyldt øldåse ud af vinduet og forsøgte at ramme dem. 

LÆS MERE: Bilist kastede fyldte øldåse efter cykelryttere.

Omkring 50 bredbåndsskabe i flere af Skjerns gader er blevet udsat for hærværk. Skjern by er blevet udsat for hærværk. Den seneste måned er der således malet graffiti på skabene.

Et par sorte sketcherssko med hvid bund, mørkeblå Ecco-sandaler og et flerfarvet tørklæde af mærket Beck Søndergaard blev tirsdag klokken 07.30 stjålet fra omklædningsrummet på Tim Plejehjem.

En 58-årig mand fra området fik tirsdag klokken 13.58 stjålet sin pung i Netto på Vellingvej i Ringkøbing. Pungen indeholdt dankort, kørekort, jagttegn, våbentilladelse samt nogle kontanter. Tyveriet skete, da manden stod ved kassen for at betale for sine varer. Supermarkedet har videoovervågning, som politiet nu skal have kigget igennem for at finde frem til gerningsmanden.

Politiet hentede tirsdag klokken 23.00 en 53-årig mand fra Vanløse på Grønningen i Skjern og kørte ham i detentionen. Manden var så beruset, at han reagerede voldsomt og havde svært ved at styre sig. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Navnenyt

Intet at berette.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify