Vestjylland

Onsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Murer fra Videbæk-Spjald-området snuppede DM-titlen igen

Mureren fra Spjald, der sidste år vandt DM i Skills, har netop startet eget firma.

LÆS MERE: HNN-murer vandt DM i Skills

Hvide Sande Shipyard Steel and Service sender ny-bygget båd afsted

LÆS MERE: Ny-bygget miljøbåd på vej til ejer

Erhvervsnyt

Michael Aalbæk Larsen og Kasper Vestergaard Uldbjerg har stiftet selskabet Videbæk Isolering ApS i Videbæk. De udgør direktionen. Virksomhedens formål er at isolere og energioptimere boliger og hermed beslægtet virksomhed.

Troels Bülow-Olsen, Bjørn Jepsen, Finn Erik Kristiansen og Jens Okholm, (næstformand) er fratrådt bestyrelsen for Skjern Bank A/S i Skjern. Bjørn Jepsen (næstformand), Niels Erik Kjærgaard og Niels Christian Poulsen er tiltrådt bestyrelsen. Valgt af medarbejderne: Lars Lerke er fratrådt bestyrelsen, og Michael Tang Nielsen er tiltrådt.

Scanpacific PTY LTD, PO Box 1310, Noosaville Queensland 4565, Australien, har stiftet selskabet J Rune Invest ApS i Ringkøbing. Direktion: Jan Rune. Virksomhedens formål er at drive iskiosk og anden beslægtet virksomhed.

Nyt fra politiet

Fem par Tom Ford solbriller til en værdi af 13.000 kroner blev tirsdag klokken 14.40 stjålet i Profil Optik i Skjern. Tyveriet skete ved, at en cirka 45-48-årig mand afledte ekspedientens opmærksomhed, mens en 20-23-årig snuppede solbrillerne. Begge mænd talte engelsk og var brunlig i huden. Den ældste beskrives som 170-180 centimeter høj, almindelig af bygning med kort, gråt hår. Han var iført sorte bukser, sort læderjakke og brune sko. Den yngste af mændene var 165-175 centimeter høj, spinkel af bygning, mellemlangt sort hår. Han var iført mørke bukser og en sort læderjakke.

En havareret bil, der holdt på rastepladsen på Arnborgvej i Bølling, har fået stjålet nummerpladerne. Registreringsnummeret er SB 57 450. Tyveriet er sket den fredag den 5. april.

Der skete ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi ikke den 41-årige cyklist fra Tarm noget, da hun blev kørt ned i rundkørslen i Tarm. Færdselsuheldet skete, da en 47-årig bilist fra Ølgod skulle ud af rundkørslen og overså cyklisten.

Hee Sogneforening på Agerbækvej har været udsat for hærværk fra fredag eftermiddag til mandag eftermiddag. Skraldespandene udenfor er ødelagte ligesom håndtaget til skuret med bolde er vredet. Det lykkedes dog ikke hærværksfolkene at komme ind i skuret.

En bil, der holdt parkeret på Nørregade i Hvide Sande har været udsat for hærværk, idet der er ridset på bilens ene side fra bag- til forskærm. Desuden er tågelygten i venstre side knust og venstre forhjul punkteret. Hærværket er begået fra onsdag den 3. april klokken 23 til torsdag den 4. april klokken 7. 

Navnenyt

Intet at berette.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify