Vestjylland

Onsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Ringkøbing ligger sårbart for oversvømmelser

Udenlandske klimaeksperter har studeret Ringkøbing. Klimaeksperterne skal desuden deltage i workshops og holde faglige oplæg.

LÆS MERE: Klimaeksperter studerer Ringkøbing og omegn

Hjemmeplejen øger det sociale arbejdsliv 

Videbæk Hjemmepleje er rykket i "gamle" lokaler. 

LÆS MERE: Hjemmeplejen på plads i nyt hus

Troldhede Kirke har fået et billedet af kirken – bygget af 18.000 legoklodser. "Byg-mesteren" er Casper Bennedsen, der står bag firmaet Brickworks i Sønder Felding. Han har brugt 37 timer på at skabe modelbilledet, som er det eneste eksemplar, der findes, skriver Videbæk-Spjald Avis.

Erhversnyt 

Johnny Krogh Sørensen har stiftet virksomheden JKS Holding Skjern ApS i Skjern. Johnny Krogh Sørensen er tiltrådt direktionen. Virksomhedens formål er at fungere som holdingselskab og dermed beslægtet virksomhed.

Nyt fra politiet 

Politiet snuppede tirsdag morgen ved 7-tiden en bilist på Tarmvej i Lønborg. Det viste sig at manden, en 39-årig fra lokalområdet, ikke længere havde noget kørekort. Desuden blev han testet for narko, og politiet konstaterede, at han var påvirket af både hash og amfetamin.

Tre udendørs lamper på Vardevej i Skjern er stjålet i tidsrummet mandag klokken 17.30 til tirsdag klokken 08.30. Lamperne ligner PH-lamper, men det er det ikke.

En tyv forsøgte også at stjæle en udendørs lampe på Østergade i Skjern. Lampen er brækket af ved husmuren og ledninger rykket ud af muren, men det lykkedes ikke tyven at få lampen med sig. Tyveriforsøget fandt sted mandag klokken 22 til tirsdag klokken 06.00.

En gul knæk-styret havetraktor af mærket Stiga til en værdi af cirka 15.000 kroner er stjålet fra et ulåst maskinhus på Fjelstervangvej i Fjelstervang. Tyveriet skete fra fredag den 14. juni klokken 16 til tirsdag den 18. juni klokken 16.

Seks Royal Copenhagen krus er stjålet fra et sommerhus på Gaffelbjergvej i Vedersø Klit. Tyven kom ind ved at knuse en rude i terrassedøren. Indbruddet skete fra mandag klokken 04.45 til tirsdag klokken 17.25.

Det hele blev gennemrodet, og der blev stjålet et syltetøjsglas med mønter, da der klokken 03.50 natten til onsdag var indbrud på Videbæk Skole. Tyven kom ind ad hoveddøren uden, at det kunne konstateres hvordan. Derefter brød vedkommende en dør op med koben og rodede det hele igen – og fandt altså glasset med mønter.

Navnenyt 

Intet at berette. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify