Vestjylland

Onsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på onsdagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Også udlændinge indtager Kunstnerboligen

Smykkekunstneren Lone Keilberg og hendes kollega, Sonja Poulsgaard, fra Ringkøbing rykker den 5. april ind i Kunstnerboligen på Tyskerhavnen. Fem udenlandske kunstnere, en så langt væk som Australien, tager også ophold i boligen i løbet af sæsonen.

LÆS MERE: Lone Keilberg glæder sig til opholdet i Kunstnerboligen

Værtshus fejrer fødselsdag

Han forlod jobbet som lærer, da skolereformen gjorde sit indtog. I stedet købte han et værtshus, og selv om det har krævet mange arbejdstimer, har han ikke fortrudt.

LÆS MERE: Værtshus fejrer fødselsdag

Selskabet AT Ejendomme ApS ved Anders Thygesen, medindehaver af Esmark Feriehusudlejning, overtog den 1. januar 2016 den blå og markante boghandlerbygning på Stormgade 1 i Hvide Sande efter boghandler Frank Kristensens død i juni 2015. Bygningen har de seneste år huset fritidstøj og fritidssko-forretningen Trespass. Dagbladet Ringkøbing-Skjern skriver, at bygningen den 1. april overtages af Ejendomsselskabet Hvide Sande ApS ved Jens Bøndergaard. Han vil rive den gamle bygning ned og i stedet opføre en ny bygning, der skal huse virksomheder, restaurant og café. Ejendomsselskabet Hvide Sande ApS har desuden købt Vestjysk Banks bygninger i Hvide Sande, så pengeinstituttet fremover sidder til leje.

Entreprenør Karl Ove Christiansen, indehaver af Skovby Entreprenør og Kloakservice, har indrettet syv værelser i den gamle tømmerhandel i Fiskbæk, skriver Videbæk-Spjald Avis. Alle værelser har eget bad og toilet og adgang til køkken, vaskemaskine og tørretumbler. Værelserne er især møntet på håndværkere, når de er på opgaver som udeliggere.

Troldhede og Omegns Borgerforening har kåret Østergade 12 i Troldhede som årets bolig. Boligen ejes af Iulian Mihailescu, der stammer fra Rumænien, har gennemrenoveret huset både ude og inde samt opført en ny garage, skriver Videbæk-Spjald Avis.

Erhvervsnyt

Direktør Lars Naur er fratrådt bestyrelsen for RAH Fiberbredbånd A/S i Ringkøbing. Jørgen Mosegaard er tiltrådt. 

Vibeke Madsen, administrerende direktør, er fratrådt direktionen for Trolle Anlæg IVS i Hvide Sande.

Nyt fra politiet

En eller flere personer har banket så hårdt mod yderbeklædningen på et sommerhus, at der er slået et 20 gange 20 centimeter stort hul. Hærværket er begået mod et hus på Syvsangervej på Lodberg Hede fra den 1.-23. marts.

En 12 fods Rudkøbing jolle, grøn udvendig og hvid indvendig, er stjålet fra bådpladsen ved Vonå. Tyveriet er sket fra den 30. januar til den 26. marts.

Navnenyt

Intet at berette.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify