Vestjylland

Onsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdageret på onsdagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Tre firmaer nomineret til prisen som Årets Iværksætter

Bestyrelsen for Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd har fundet tre kandidater, der kan komme i betragtning som Årets Iværksætter 2019.

LÆS MERE: Erhvervsråd afslører Årets Iværksætter 28. marts

Aarhusiansk rigmand har afhændet sine aktier

Henrik Lind er ikke længere aktionær i Skjern Bank.

LÆS MERE: Storaktionær har solgt alle aktier

Rækker Mølle Hallen får alligevel lokaletilskud til den nye hal 2. Det besluttede et enigt byråd på tirsdagens møde. Rækker Mølle Hallen havde fået nej til lokaletilskud, fordi politikerne havde vedtaget et totalt stop for lokaletilskud. Men da vidste de ikke, at hallen i Rækker Mølle var så langt fremme, at arbejdet var sendt i licitation.

Knap 2000 sommerhuse hovedsageligt på Klitten skal i de kommende år sluttes til det offentlige kloaknet fremfor som nu at have et nedsivningsanlæg. Det er konsekvensen af den spildevandsplan, som et flertal i byrådet vedtog på tirsdagens møde. De to Venstre-medlemmer, Iver Enevoldsen og Svend Boye Thomsen, var imod med den begrundelse, at det er en urimelig udgift at pålægge sommerhus-ejerne i forhold til, hvor lidt det vil gavne udledningen i Ringkøbing Fjord.

Bagermester Michael Bek Madsen har haft sit bageri i Ulfborg lukket i cirka halvanden måned på grund af rotter. Og rotte-problemet er så stort, at han nu har valgt at leje det tidligere Hvidberg Bageri i Ringkøbing og flytte produktionen dertil, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Erhvervsnyt 

Selskabet V6 INVEST A/S i Skjern er trådt i likvidation. Jørgen Søndergaard Axelsen er fratrådt direktionen, og Jens Søndergaard Axelsen, formand Palle Serup og Kristian Skannerup er fratrådt bestyrelsen. Jørgen Søndergaard er tiltrådt som likvidator.

Selskabet MRTT INVEST ApS i Skjern likvideres. Jørgen Søndergaard Axelsen er tiltrådt som likvidator og fratrådt direktionen. 

Skifteretten i Herning har opløst selskabet HØJBO ApS i Lem ved erklæring. Helge Rasmussen er fratrådt direktionen.

Nyt fra politiet

En politi-patrulje stoppede tirsdag klokken 23.55 en 23-årig mandlig bilist fra Herning på Vellingvej i Ringkøbing. Politiet havde mistanke om, at han var påvirket af hash, og han fik derfor taget en blodprøve.

Navnenyt

Karl Aage Jensen, Ringkøbing, er død.

Birte Sandal, Ølstrup, er død.

Niels Erik Larsen, Ringkøbing, er død.

Jens Laurids Nielsen, Skjern, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify