Vestjylland

Onsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på onsdagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

"Der vil altid være et hul"

Søren Gade mistede i 2008 sin hustru på grund af kræft. Han kommer aldrig over hendes død, men han har lært at leve med det. Han skrev et efterskrift om sorg til bogen "Vi er her endnu", og det blev skelsættende.  

LÆS MERE: Søren Gade: Jeg havde børnene at stå op for

Jubel på Den danske Design- og Håndværkerefterskole i Skjern

De syv elever, der tirsdag vandt DM i tegning for efterskoler, blev fejret ved skolens aftensamling.

LÆS MERE: DHE-elever snuppede DM i tegning for efterskoler

 

Løkke lover 2+1-vej
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) offentliggjorde onsdag formiddag et stort infrastruktur-udspil. Med udspillet lover Lars Løkke blandt andet, at hvis han bliver genvalgt som statsminister, så vil der blive afsat penge til den længe ventede 2+1-vej mellem Ringkøbing og Herning.

Bank i kurs-rekord
Som en af de få banker i Danmark klarer Ringkjøbing Landbobank sig rigtig godt på børsen. I denne uge har banken rundet et skarpt hjørne, da aktiekursen er røget over 400 kroner. Dermed fortsætter banken sin positive udvikling fra sidste år, hvor bankens aktiekurs steg med 6 procent, mens de største banker med Danske Bank i spidsen faldt voldsomt i værdi.

Prisuddeling til huse

Ringkøbing Bevaringsforening har uddelt to bevaringspriser 2018, en til henholdsvis by og land. By-prisen gik til Vestergade 3, Ringkøbing, for mange års flot vedligeholdelse, og land-prisen gik til Kronhede Forsamlingshus i Torsted, for renoveringen, skriver bevaringsforeningen på sin hjemmeside.

Erhvervsnyt

Pedersen Software Consult IVS i Skjern er omregistreret fra et iværksætterselskab til et anpartselskab.

Skifteretten i Herning har afsagt konkursdekret over L.S. Montage Hemmet IVS i Lønborg.

Anni Vind Noesgaard og Claus Brunsgaard Spaabæk er tiltrådt bestyrelsen for Jysk Service Erhverv ApS, Ringkøbing. Inger Grethe Noesgård er fratrådt direktionen og tiltrådt bestyrelsen og blevet formand. Anni Vind Noesgaard er tiltrådt direktionen.

Nyt fra politiet

En 76-årige kvinde fik tirsdag formiddag stjålet sin pung med penge og personlige papirer. Pungen lå i hendes taske, og tyveriet fandt sted, da hun var på indkøb i Super Brugsen i Skjern.

Navnenyt

Birgit Marie Madsen, Hvide Sande, er død.

Kaj Lundgaard Christensen, Kloster, er død.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify