Vestjylland

Politiet tager til open by night og bagagerums-marked

Midt- og Vestjyllands mobile politistation tager på sommertogt langs den jyske vestkyst.

Politiet vil gerne være synlige samt fremme tilgængelighed, nærhed, tryghed og snakke med både lokale borgere og turister. Derfor kører den mobile politistation på "Tour De Vestkysten i juli og august, skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Således besøger betjentene i mobil-politistationen Ringkøbing, når byen torsdag den 18. juli har open by night.

Og tirsdag den 23. juli tager de til bagagerumsmarked i Søndervig.

"Den mobile politistation giver os en fleksibilitet til at rykke derhen, hvor borgerne er – og om sommeren er der mange mennesker ved vestkysten. Når vi rykker ud med den mobile politistation, får vi lejlighed til at tale med mange mennesker, som vi ikke ellers ville komme i kontakt med. På den måde lærer politiet og borgerne meget om hinanden," siger vicepoliti-inspektør Ralf Hove Larsen, leder af forebyggelses-afdelingen ved Midt- og Vestjyllands Politi, og tilføjer, at politikreds er landets største rent geografisk. Næsten en fjerdedel af Danmarks areal ligger inden for kredsgrænse.

Råd mod tyveri og indbrud

Politiet benytter besøgene ved vestkysten som anledning til at arbejde målrettet med forebyggelse af de kriminalitetsformer, der oftest slår skår i ferieglæden. Fra den mobile politistation vil politiet derfor give gode råd om forebyggelse af indbrud, tyveri, tricktyveri og hæleri.

I den mobile politistation vil det desuden være muligt at få vejledning om god digital adfærd.

Den mobile politistation besøger desuden midtjyske byer samt udvalgte boligområder i løbet af de to sommermåneder.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify