Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på mandagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Udvalg skal diskutere solceller og trafikløsning

Teknik- og miljøudvalget skal tirsdag diskutere den fremtidige politik for solcelleanlæg i Ringkøbing-Skjern Kommune samt en løsning på de trafikale udfordringer i Søndervig-krydset. 

LÆS MERE: Her vil projektmagerne opføre solcelle-parker

LÆS MERE: Hvordan skal trafik-problemerne i Søndervig løses?

Ny brugsuddeler i Kloster

Dagli' Brugsen i Kloster har fået ny brugsuddeler. Han er hentet fra en stilling hos SuperBrugsen i Ringkøbing. 

LÆS MERE: Her er Klosters nye brugsuddeler

Erhvervsnyt

Hvide Sande Seasight ApS og A/S Hvide Sande Skibs- & Baadebyggeri har stiftet selskabet HVSA Ejendomme ApS. Direktionen består af Carl Erik Kristensen og Anders Madsen. Selskabets formål er besiddelse og udlejning af fast ejendom. 

LÆS OGSÅ: Fiskehandler i Hvide Sande hyldede de frivillige

Nyt fra politiet

En villa på Åboulevarden i Tarm har haft indbrud i tidsrummet torsdag den 21. februar klokken 19.15 til næste morgen klokken 7.40. En terrassedør er blevet brudt op, men det vides ikke, hvad der er stjålet.

400 liter fyringsolie er stjålet fra en tank, der stod i et udhus på Tarmvej i Sønder Bork. Tyveriet skete i tidsrummet 1.-23. februar.

En bil, der holdt parkeret på p-pladsen ved Fakta i Hvide Sande, fik fredag den 22. februar klokken 15.10 buler i kofangeren. Det skete, da en Berlingo, antagelig tysk, påkørte bilen. Ejeren af Berlingoen kørte fra stedet uden at give sig til kende overfor indehaveren af den bulede bil.

Beboerne har ikke konstateret, at noget er stjålet efter et indbrud på Vandmøllevej i Videbæk. Indbruddet skete fra onsdag den 20. februar klokken 10 til den følgende lørdag klokken 11.30. Tyven er kommet ind ved at bryde en kælderdør op.

En 22-årig mand fra Hover-området slap lørdag lidt før midnat heldigt fra et færdselsuheld på Muldbjerg Byvej i Hover. I en kurve mistede manden herredømmet over sin bil og ramte ind i et træ. Ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi skete der ingen personskade.

Ingen er i livsfare efter det færdselsuheld, som skete på Holstebrovej ved Ringkøbing lørdag eftermiddag. Uheldet skete, da en 88-årig mand fra Ringkøbing-området kom kørende mod syd og af ukendte årsager kørte over i modsatte side af vejen. Her ramte han en bil, der blev ført af en 74-årig kvinde fra Ringkøbing, som havde tre jævnaldrende passagerer med. Alle fem personer kom på Herning Sygehus, men ingen af dem er ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi i livsfare.

Det lykkedes ikke tyve at komme ind i redskabsskuret ved Torsted Kirke. Tyvene forsøgte ellers at bryde ind i skuret fra fredag klokken 15.30 til lørdag klokken 8.15.

LÆS OGSÅ: Ung mand punkterede politibil ved Vesterhavshallen

LÆS OGSÅ: Brændselsfyr brød i brand i Sdr. Vium

Navnenyt

Erik Aarup Knudsen, Ringkøbing, er død. 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify