Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på mandagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Martin Nissen, minkavler i Tim, løb med alle fire pokaler ved weekendens pels-udstilling, som fandt sted i Kloster. 

LÆS MERE: Ung minkavler snuppede alle fire pokaler

Erhvervsnyt

Søren Skytte Jensen er ny direktør for Stampe Elektro A/S i Ringkøbing. Han afløser Jens Strandbjerg Nielsen på posten. Samtidig er Per William Hansen, Jesper Korsholm og Søren Skytte Jensen optaget som nye bestyrelsesmedlemmer med førstnævnte som formand. De afløser Edith Nørgård Nielsen og Susanne Strandbjerg Nielsen. 

Henning Ahle er optaget i direktionen hos Noe & Kirkegaard Registrerede Revisorer A/S i Ringkøbing. Samtidig er Calle Stengaard indtrådt i bestyrelsen. 

Skifteretten har afsluttet likvidationen af selskabet R2A Invest ApS i Skjern. 

Der er afsagt konkursdekret over selskabet SP2019 A/S i Skjern. 

Kasper Vestergaard Uldbjerg har stiftet selskabet V's IVS i Videbæk. Selskabets formål er at udføre tømrer-arbejde samt køb og salg. 

Nyt fra politiet

Fredag den 1. februar blev en kvinde udsat for et tyveri, da hun handlede hos ABC i Tarm. Tyven stjal en mobiltelefon fra hendes lomme. Det skete ved 14.30-tiden.

Der er begået hærværk i Videbæk mandag den 28. januar. Der er sket det, at ukendte gerningsmænd har skåret standerne over på nogle vejskilte i krydset Kongevejen/Midtgårdsvej.

På en landejendom på Hedevangsvej ved Videbæk har der været et mislykket forsøg på indbrud enten torsdag aften eller fredag formiddag. Tyven eller tyvene har forsøgt at brække en dør op mellem garagen og beboelsen, men uden held.

Der har været indbrud i en landejendom på Odderupvej ved Ådum fredag i tidsrummet 8.00 til 13.45. Tyven eller tyvene er kommet ind ved at knuse et vindue, og der er stjålet nogle smykker i forbindelse med indbruddet.

Fredag mellem klokken 8.00 og 13.45 er der stjålet kontanter, smykker og værktøj på en landejendom på Sæddinghedevej ved Sædding. Tyven eller tyvene er muligvis kommet ind via en ulåst dør.

En eller flere tyve har begået indbrud i et sommerhus på Esebjergvej i Houvig. Her er et vindue brudt op med et koben. Man ved endnu ikke, om der er stjålet noget. Det er sket i perioden 18. januar til 1. februar.

Politiet stoppede fredag aften en 41-årig mand fra Skjern-området, der kom kørende i sin bil på Holstebrovej i Skjern. Politiet mistænker ham for at være påvirket af amfetamin.

Der er begået indbrud på Bredgade i Skjern i perioden torsdag til lørdag. Her er et vindue blevet brudt op, og der er stjålet to headset.

Ukendte gerningsmænd har stjålet en minilæsser fra en landejendom på Hovervej ved Hover. Det er sket i tidsrummet fredag aften klokken 22 til lørdag morgen klokken 05.00.

Brugsen i Skjern har været udsat for butikstyveri, da en mand kom ind i butikken for at hente øl og mad. Manden forlod butikken uden at betale. Det skete lørdag klokken 19.15, og man har en god formodning om, hvem manden er.

Politiet anholdt lørdag aften en mand på diskoteket Shooters i Ringkøbing, fordi han lavede ballade og blandt andet skubbede personalet.

I Tarm blev tre personer snuppet lørdag nat i besiddelse af ulovlige knive. De tre personer havde angiveligt et udestående med hinanden. To af personerne blev taget på Lønborgvej og den tredje på Storegade. Der er tale om personer, som politiet kendte i forvejen.

Der er stjålet en trailer på Skaadsmosevej i Ringkøbing i perioden 1. februar til 3. februar.

Der har været indbrud i et udhus til en ejendom på Lønborgvej i Tarm. Det er sket søndag i tidsrummet 18.30 til 19.40. Der er stjålet to kasser øl, noget værktøj og nogle alufælge.

Navnenyt

Niels Jørgen Nielsen, Skjern, er død. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify