Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på mandagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Erhvervsnyt

Johan Christian Bendix Øllgaard Jensen er ny direktør for IPL Anlæg A/S i Stauning. Han afløser Peter Møller Petersen. Aage Øllgaard Jensen er ny formand for selskabet.

Der er afsagt konkursdekret over Jensens Gulve ApS i Spjald.

Der er afsagt konkursdekret over Hykkelbjerg Palmvig Invest ApS i Hoven.

Nyt fra politiet

Der har været tyveri fra en varebil på Gammel Herborgvej i Videbæk. Man har boret hul i en dør og stjålet værktøj. Det er sket fra torsdag klokken 16.30 til fredag klokken 7.

En varebil kørte i grøften på Røgindvej ved Ringkøbing fredag klokken 13.05. Ingen personer kom noget til.

En mand faldt fredag aften klokken 18.35 i havnen i Hvide Sande, da han skulle hente noget på et skib. Der var tale om en polsk mand på 48 år, som nu ligger indlagt i Skejby, fordi han blev meget nedkølet.

Klokken 2 natten til lørdag blev en 25-årig lokal mand sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen i Skjern.

Der opstod et færdselsuheld på Herningvej 12 kilometer øst for Ringkøbing. En mand fra Randers kom kørende i vestlig retning, da seks krondyr pludselig krydsede vejen. Han ramte to af dem, som døde ved sammenstødet. Manden kom ikke noget til, men bilen blev bulet. Det skete lørdag formiddag 10.30.

Der har været indbrud i en varebil, som holdt parkeret ved Videbæk Hallen. Man har boret hul i døren, men der er ikke stjålet noget, formentlig fordi den ikke indeholdt værktøj.

En person blev lørdag aften klokken 20.45 sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven på Østergade i Troldhede.

Søndag klokken 12.35 blev JK Jagt og Fiskeri i Ringkøbing udsat for butikstyveri. En mand stjal en jakke, hvorefter han løb ud på en motorcykel og kørte væk. Manden beskrives som værende mellem 40 og 50 år, almindelig af bygning, cirka 170 centimeter høj og med kort, sort hår.

Der er begået hærværk mod Herborg Fritids og Kulturcenter søndag fra klokken 03.30 til 13.30. Glasset i fordøren er knust, og der er ifølge politiet kastet med nogle lerkrukker indenfor.

En mand fra Troldhede er blevet sigtet for to tilfælde af hærværk, som fandt sted på Østergade søndag. I det ene tilfælde er en sten kastet mod en rude, som blev knust, og i det andet tilfælde er noget julepynt blevet revet i stykker.  

Navnenyt

Kristen Mose Enevoldsen, Hvide Sande, er død, 95 år.

Gunnar Sørensen, Hemmet, er død, 85 år.

Dora Elisabeth Else Lunde Jensen, Skjern, er død, 77 år.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify