Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

En gammel tradition kan vende tilbage

Den lokale turistforeningsformand glæder sig over udsigten til, at en gammel vestjysk tradition kan blive genoplivet. 

LÆS MERE: Uheld til søs kan genoplive gammel vestjysk tradition

Kvinde varetægtsfængslet i drabsag 

En 54-årig kvinde er anholdt og sigtet i sagen om en 55-årig mand, der søndag blev dræbt i Tim. 

LÆS MERE: Politiet gør klar til næste skridt i drabsag

LÆS MERE: Kvinde nægter sig skyldig i drabsag

Anders Aggers søn vinder tv-pris

Den landskendte journalist, Anders Agger fra Ringkøbing, har en søn, Rasmus, som også er dygtig til at lave tv. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern, som kan fortælle, at Rasmus Agger i weekenden vandt prisen "Årets nyskabelse" i kategorien "Underholdning" for programmet "Det store skilsmisseshow". Prisen vandt han ved et stort show i København, hvor tv-branchen fejrede sig selv. 

Nyt fra politiet

Butikken Stof og Sycentret på Bredgade i Videbæk har haft indbrud i tidsrummet torsdag klokken 18 til fredag morgen. Et vindue er brudt op, men der er tilsyneladende ikke stjålet noget.

En 20-årig mand i Barde blev stoppet klokken 1.50 natten til søndag. Politiet mistænkte ham for at køre i påvirket tilstand.

Et 55 tommer tv af mærket Samsung blev lørdag i tidsrummet 12.00-14.40 stjålet fra en villa på Birkevænget i Videbæk. Tyven er kommet ind ved at bryde en terrassedør op.

Sølvtøj, smykker og spiritus - blandt en Stauning Whisky – er fredag klokken 8.00-12.30 stjålet fra en landejendom på Ølstrupvej i Spjald. Tyven eller tyvene er kommet ind ved at knuse en rude med en sten.

Videbæk Kirke har haft indbrud i tidsrummet fredag klokken 14.00 til lørdag klokken 7.00. Tyven er kommet ind ved at bryde et vindue op, men der er ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi ikke stjålet noget.

Bordrundsav, kompressor, boremaskine, stiksav og en del andet værktøj blev onsdag til fredag stjålet ved et indbrud i et sommerhus på Hjelmevej i Søndervig. Sommerhuset var under opførelse, og tyvene har skaffet sig adgang ved at tage låsecylinderen ud af døren. Tyveriet er ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi gået ud over flere håndværkere, der havde værktøj liggende i sommerhuset.

En Dewalt afkortersav med bord til en værdi af 5.000 kroner er i tidsrummet fredag klokken 20.00 til lørdag klokken 9.00 stjålet fra Hjelmevej i Søndervig. Tyven er kommet ind ved at bryde en dør op, antagelig med et koben.

Tre dameure, smykker samt kontanter blev fredag stjålet ved et villa-indbrud i Skolegade i Lem. Tyven skaffede sig adgang ved at bryde et vindue op.

En villa på Kirkegade i Lem havde fredag klokken 14.00-19.30 tyve på besøg. De er kommet ind ved at bryde et vindue op. Der forsvandt en pengekasse med penge samt andre ting, som der endnu ikke er overblik over.

En villa på Ballekjær i Tarm havde fredag klokken 17.10-17.30 indbrud. Tyven kom ind ved at bryde et vindue op. Ejerne har ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi ikke overblik over, hvad der blev stjålet ved indbruddet.

LÆS OGSÅ: 28-årig kvinde taget for butikstyveri i Skjern

Navnenyt

Edith Knudsen, Ringkøbing, er død. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify