Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på mandagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Nyt fra politiet

Der har været indbrud i et sommerhus på Vedersø Klitvej. Det er sket fra søndag den 10. november til fredag den 15. november. Man er kommet ind ved at bryde et vindue op med et koben, og man har stjålet nogle stole, et bord og en kaffemaskine.

Lørdag den 16. november klokken 01.40 blev politiet kaldt til Hvide Sande pga. værtshusuorden. Tre-fire personer var ved at komme op at slås. Da politiet ankom, var der dog faldet ro over stedet.

Politiet bortviste natten til søndag den 17. november tre mænd fra et værtshus i Østergade i Skjern. Der var tale om tre teenagere, som var ved at komme i slagsmål. Noget tid efter måtte politiet igen tilkaldes, da de ikke havde forladt stedet. Det endte derfor med, at de blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

En 20-årig person fra lokalområdet blev natten til søndag den 17. november klokken 04.20 standset på Møllegade i Skjern, hvor vedkommende blev sigtet for spirituskørsel.

Lørdag aften den 16. november ved 23-tiden var politiet på Baunshøjvej i Hemmet, hvor en flok unge mennesker holdt fest med meget høj musik til gene for naboerne. Politiet fik de unge mennesker til at skrue ned for musikken.

Lørdag aften den 16. november klokken 21.30 blev der kastet en sten på forruden af en bil, der holdt på Solsortevej i Tarm. Bilen, som er af mærket Smart, fik en flænge i forruden.

Der har været indbrud i en villa på Fredensgade i Skjern søndag den 17. november mellem klokken 15 og 21. Man er kommet ind ved at bryde et vindue op med et koben. Der er stjålet en bærbar PC.

Erhvervsnyt

Intet at berette.

LÆS OGSÅ: Jobmuligheder og håndbold er i høj kurs hos eksil-vestjyder

Navnenyt

Peder Sylvestersen Kragh, Astrup, er død, 85 år.

Nancy Selma Jørgensen, Videbæk, er død, 84 år.

Alf Sinkjær, Tarm, er død, 79 år.

Elly Signe Jørgensen, Hvide Sande, er død, 86 år.

Gudrun Kyndesen, Spjald, er død, 69 år.

Jakob Mortensen, Skjern, er død, 88 år.

LÆS OGSÅ: Julemanden vækkes og træet tændes

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify