Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på mandagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Erhvervsnyt

Der er afsagt konkursdekret over Jysk Metalteknik ApS i Skjern.

Kirsten Jensen er ny formand for Hoven Smede- og Maskinforretning A/S. Hun afløser Henning Kristian Andersen. Emma Skov Jensen er optaget som nyt medlem af bestyrelsen.

A Ringives Totalentreprise ApS i Vorgod er blevet opløst ved erklæring.

Ina Hannen er ny formand for Baettr Sales & Services A/S i Lem. Hun afløser Stefan Brandt. Ingo Knecht er optaget som nyt medlem af bestyrelsen.

Plan B – Smedegaard IVS har skiftet adresse fra Lyne til Bramming.

Der er vedtaget likvidation over Kubi Invest ApS i Skjern.

Benni Ørskov er nyt medlem af bestyrelsen i Ørskov Leder- og Organisationsudvikling A/S. Rikke Tordrup og Linn Holm Ørskov er fratrådt bestyrelsen.

Nyt fra politiet

Der har været indbrud i en villa på Thuesensvej i Hvide Sande. Det er sket fra torsdag klokken 22.00 torsdag den 7. november til fredag klokken 05.30 den 8. november. Tyven fandt frem til en bilnøgle og stak af med en bil, som efterfølgende er blevet fundet i Varde.

Der har været indbrud i et sommerhus i Kryglen, nord for Søndervig. Det er sket fra tirsdag den 5. november til fredag den 8. november. Der er stjålet elektrisk værktøj for 25.000 kroner.

Der har været indbrud i et sommerhus på Badevej i Søndervig. Det er sket fra den 21. oktober til den 8. november. Der er ikke stjålet noget.

En bilist fra lokalområdet mistede livet ved et færdselsuheld på Timringvej ved Barde klokken 02.30 natten til lørdag den 9. november. Bilisten kørte af vejen og ramte et træ.

Der har været indbrud hos Dejbjerg Golfklub lørdag klokken 23.00 den 9. november. Der er stjålet kontanter.

Der har været indbrud hos Blomsterforum i Skjern lørdag klokken 23.50 den 9. november. Der er stjålet kontanter.

En kvinde kom ud for et færdselsuheld på Bredgade i Skjern natten til søndag den 10. november klokken 00.05. Hun påkørte et træ ved uheldet.

Mandag klokken 06.15 fik politiet en anmeldelse om, at der var opstået ild i en trakter på Tarmvej i Hemmet. Man frygtede, at ilden ville brede sig til stuehuset, men det skete ikke. Traktoren udbrændte, og et udhæng tog skade ved branden.

Der er stjålet fem GPS’er og syv skærme fra traktorer på Sønder Østerbyvej i Lønborg. Det er sket fra fredag aften den 8. november til søndag morgen den 10. november.

En cyklist mistede livet ved et færdselsuheld på Arnborgvej ved Borris søndag aften klokken 20.45 den 10. november.

Klokken 03.15 natten til mandag standsede politiet en bilist i Lyne. Det viste sig, at bilisten ikke havde noget kørekort, og at vedkommende var blevet taget for dette flere gange tidligere. Politiet konfiskerede derfor bilen.

Navnenyt

Bodil Sandal Jensen, Tarm, er død, 79 år.

Chr. Fjord Tarbensen, Hvide Sande, er død, 73 år.

Mikkel Petersen Smedegaard, Videbæk, er død, 19 år.

LÆS OGSÅ: Inge og Porcelinge sætter kulør på livet

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify