Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Erhvervsnyt

Skifteretten i Herning har afsagt konkursdekret over firmaet Safe Wind Service A/S i Videbæk. Formand Per Lissner samt Yvonne Bech og Martin Bech er fratrådt bestyrelsen, og administrerende direktør Martin Bech er fratrådt direktionen.

Skifteretten i Herning har afsagt konkursdekret over firmaet Amei ApS i Lønborg, Tarm. Mark Patrick Palmer Jørgensen er fratrådt direktionen.

Allan Guldborg har stiftet firmaet United Light & Sound Rental ApS i Videbæk. Han er indtrådt i direktionen. Selskabets formål er salg, udlejning og tekniske installationer af lyd og lys samt hermed beslægtet virksomhed. 

Administrerende direktør Ali Muslim Hassan Al-Wasiti er fratrådt direktionen for virksomheden Aal ApS i Ringkøbing. Han er afløst af Birthe Paneeraq Ditte Magdaline Âle.

Skifteretten i Herning har vedtaget likvidation af firmaet Gjesing Invest A/S i Dejbjerg, Skjern. Formand Peter Gammelvind samt Rikke Fenger Jeremiassen og Freddy Neergaard er fratrådt bestyrelsen, og Freddy Neergaard er fratrådt direktionen. 

Nyt fra politiet

LÆS OGSÅ: To mænd lænsede Borris-brugs for flere tusinde kroner

Letkøb på Houvig Klitvej i Søndervig har fået stjålet 25 plastpaller fra en aflåst gård. Tyveriet skete i tidsrummet torsdag den 24. oktober klokken 18.00 til fredag den 25. oktober klokken 05.00.

Lumi Genbrug på Snedkervej i Skjern har haft indbrud. Tyven eller tyvene er kommet ind ved at tage en rude ud. Det tyder ikke på, at der er stjålet noget. Indbruddet blev begået torsdag den 24. oktober klokken 17 til næste dag klokken 10.

Skaven Strand Camping har fået stjålet tre gasflasker. Tyveriet er begået i perioden fra den 18. til den 25. oktober.

En 31-årige mand fra Velling er sigtet for vold mod en 51-årig mand fra Stauning ved Østerport i Ringkøbing. De to havde været på værtshus sammen og kom op at toppes, hvilket endte med, at den 51-årig slog den anden i hovedet.

Brevduebanens klubhus på Holstebrovej har fået stjålet et gammelt palisanderspisebord under et indbrud. Det blev begået fra torsdag den 24. til lørdag den 26. oktober. Tyvene er kommet ind ved at knuse en rude.

Skjern Produkthandel har været udsat for tyveriforsøg. Natten mellem lørdag den 26. og søndag den 27. oktober har gerningsmænd brudt døren op til en lagerhal og forsøgt at stjæle katalysatorer.

Der er antagelig ikke stjålet noget under et indbrud i RIF's (Ringkøbing Idrætsforening, red.) klubhus på Fasers Led i Ringkøbing. Alarmen gik søndag den 27. oktober klokken 05.41. Tyven eller tyvene er kommet ind ved at bryde et vindue op og har været en tur i køkkenet, mødelokalet samt på toilettet.

Fire computere, to af mærket Lenovo og to Asus, en klarinet samt slik og andre småting er stjålet fra Rindum Kirkehus i Ringkøbing. Indbruddet fandt sted lørdag den 26. oktober klokken 18 til næste dag klokken 8.45. Tyven er kommet ind ved at bryde en dør op.

En blå knallert af mærket Aprilia blev stjålet fra Brogårdsvej i Ringkøbing fra lørdag den 26. oktober klokken 14 til næste dag klokken 9. Knallerten har indregistreringsnummer NZ 393.

Navnenyt

Andreas Dyrby, Ringkøbing, er død, 21 år.

Poul Børge Stor Gabelgaard, Herning, er død, 71 år.

Lissie Jensen, Videbæk, er død, 93 år.

Kristian Tang Nielsen, Tarm, er død, 80 år.

LÆS OGSÅ: Direktør fundet til fælles turismedestination

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify