Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på mandagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Erhvervsnyt

Søren Kramme har stiftet Kramme Byg ApS i Spjald. Selskabets formål er at udarbejde tilstandsraporter, energimærker samt køberrådgivning.

Danco Oil A/S har skiftet adresse fra No til Varde.

Nyt fra politiet

Politiet var fredag den 11. oktober klokken 12.40 i Lem, hvor man sigtede en 22-årig mand for at være i besiddelse af 0,2 gram amfetamin, en mindre mængde hash og to springknive.

Der har været to indbrud på Østervej i Tarm fra den 7. oktober til den 12. oktober. Det ene sted er man kommet ind ved at underbore en terrassedør, hvorefter man har stjålet kontanter og smykker. Det andet sted har man underboret et vindue, hvorefter man har stjålet en computer.

En 23-årig mandlig bilist mistede fredag den 11. oktober herredømmet over sin bil i et sving på Lynevej i Sdr Vium. Bilen væltede om på taget, og den unge mand blev efterfølgende sigtet for at have drukket for meget alkohol til at køre bil.

Politiet sigtede lørdag den 12. oktober klokken 9.18 en 73-årig mand for spirituskørsel, efter at have standset ham på Enghavevej i Ringkøbing.

En sort børnecykel er blevet stjålet fra et cykelskur hos Skjern Kristne Friskole. Det er sket enten den 11. eller den 12. oktober.

Natten til søndag den 13. oktober ved 2-tiden sigtede politiet to mænd efter ordensbekendtgørelsen i på Møllegade i Skjern. Den ene var en 20-årig mand fra Tarm, og den anden var en 48-årig mand fra Ringkøbing.

En bilist kørte søndag den 14. oktober ved 7-tiden ind i to heste, som pludselig løb ud foran ham på Sønder Klitvej i Bjerregaard. Manden mistede herredømmet over bilen, som røg i grøften, men han slap uden skader.

En 37-årig kvinde overså et sving og kørte derfor af vejen på Knivsbækvej i Barde søndag den 14. oktober klokken 10.30. Hun kom ikke noget til.

Navnenyt

Sven Buchvald Christiansen, Stauning, er død, 84

Karen Randrup Nielsen, Ringkøbing, er død, 73 år.

Karen Holm Hansen, Skjern, er død, 92 år.

LÆS OGSÅ: Bjarne Øgendahl har halveret sin arbejdstid

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify