Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på mandagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Erhvervsnyt

Selskabet Wow Park Billund ApS har skiftet adresse fra Finderup til Billund.

Nyt fra politiet

Fredag den 4. oktober klokken 17.37 blev der anmeldt en brand i et sommerhus på Jacob Bondes Vej i Søndervig. Det viste sig at være en saunaovn, som muligvis har været overdækket, hvilket gav sodskader i saunaen.

En ung mand fra lokalområdet blev standset af politiet klokken 01.50 natten til lørdag den 5. oktober på Tarmvej uden for Lønborg. Det viste sig, at han ikke havde noget kørekort, og han blev desuden sigtet for spirituskørsel.

Politiet standsede lørdag den 5. oktober klokken 11.35 en 43-årig mand på Ringkøbingvej i Videbæk. Han havde ikke noget kørekort og blev derfor sigtet for dette. Manden kom fra Aarhus.

Lørdag den 5. oktober klokken 15.46 fik politiet en anmeldelse om, at en fuld mand kravlede rundt på Bredgade i Videbæk. Politiet valgte at køre ud til stedet, men kunne ikke finde manden.

En 42-årig mand fra Ringkøbing blev lørdag den 5. oktober klokken 19.27 sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af politiet på Søndervigvej ved Ringkøbing.

Der er stjålet en trailer fra en ejendom på Gammel Landevej i Hemmet. Den er hvid og har registreringsnummer GW 7730. På traileren var der nogle møbler og nogle paller.

En har fået stjålet en arbejdsjakke af mærket Maskot fra sin bopæl på Algade i Grønbjerg. Det er sket søndag den 6. oktober fra klokken 10.00 til 20.30. Jakken hang i entreen og indeholdt blandt andet kørekort, Mastercard og flere andre kort. Manden har oplyst til politiet, at han i løbet af dagen fik besøg af en kvinde, han ikke kendte. Hun sagde, hun samlede ind til Røde Kors, som havde landsindsamling denne søndag. Han undrede sig dog noget over dette, da der efterfølgende kom en anden person forbi for at samle ind for Røde Kors. Han beskriver kvinden som 65-85 år, 170 centimeter høj, almindelig af bygning og med kort, gråt hår.

Navnenyt

Hanne Jensen, Hemmet, er død, 66 år.

Knud Aage Christensen, Spjald, er død, 75 år.

Ulla Pedersen, Ringkøbing, er død, 95 år.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2020 Cookiepolitik / Udviklet af Optify