Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Ny præst i Videbæk

Ruben Elkjær Kristensen blev søndag indsat som ny præst i Videbæk. Det skete i forbindelse med en gudstjeneste, hvor ikke færre end 400 kirkegængere bød den nye præst velkommen. 

Uenighed om byhus i Ringkøbing

Teknik- og miljøudvalget skal tirsdag tage stilling til, om ejeren af ejendommen Ved Fjorden 3 kan få lov at rive sit hus ned for at kunne opføre et nyt i stedet. Der er delte meninger om sagen. 

LÆS MERE: Bevaringsværdigt hus i Ringkøbing kan blive revet ned

Erhvervsnyt

Jörn Neubert er indsat som ny formand for Skjern-virksomheden Gåsdal Bygningsindustri A/S. Han afløser Bengt Magnus Ingemar Tärnskär. 

Kim Thaysen står som direktør i spidsen for det nystiftede selskab Prisvogter ApS i Videbæk. Selskabets formål er at drive konsulentvirksomhed inden for IT samt udvikling af software. 

Nyt fra politiet

Siden nytår har der været mange indbrud i sommerhuse på Klitten. Senest har politiet fået anmeldelser om fire indbrud i weekenden, hvor der er stjålet elektronik af forskellig art, blandt andet et amerikansk køleskab. Men politiet kan være kommet på sporet af den eller de personer, som står bag indbruddene. En tysk familie på ferie i Aargab, syd for Hvide Sande, har således oplyst politiet om, at en polsk mand på cirka 40 år med mørk hår og en højde på 170 centimeter i weekenden gik rundt og tog i dørhåndtagene på flere sommerhuse i området, uden at han så ud til at have noget at gøre på stedet. Politiet hører gerne fra andre, der har set eller hørt noget mistænkeligt. 

En beboer på Færgemandsvej i Hvide Sande har været udsat for indbrud. Det vides endnu ikke, om der er stjålet noget, da ejeren er på ferie. 

En 33-årig mand fra No-området blev fredag ved middagstid standset af politiet, som mistænkte ham for at være påvirket af narkotika. Han blev derfor taget ind til en blodprøve. 

En 17-årig mand fra Videbæk blev tildelt flere slag, da en fest på Gl. Kongevej i Videbæk lørdag aften udviklede sig uheldigt.  

En 57-årig mand fra Vildbjerg væltede ved 10-tiden lørdag på sin scooter, da han kom kørende på Videbækvej. Manden fik flere skrammer og måtte derfor en tur på sygehuset. Uheldet skyldte formentlig det glatte føre. 

To biler blev fredag udsat for hærværk i Skjern. Den ene holdt parkeret ved rådhuset og den anden ved SuperBrugsen. I begge tilfælde er en person kravlet op på kølerhjelmen, hvorfra vedkommende har sparket og derved lavet buler i bilerne. 

Navnenyt

NaturKraft i Ringkøbing har ansat tre nye medarbejdere. Den ene er Maria Kjærgaard, der er blevet ansat som bæredygtighedsudvikler. Den anden er Jonas Søltoft Bach, der er blevet ansat som udviklingsmedarbejder. Den tredje er Julie Vesterby, der er blevet ansat som kommunikationsansvarlig. 

Christian Hedemark, Ringkøbing, er død. 

Mary Ramskov, Tarm, er død. 

LÆS OGSÅ: Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

LÆS OGSÅ: Ugens korte nyheder fra Hvide Sande

LÆS OGSÅ: Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

LÆS OGSÅ: Ugens korte nyheder fra Videbæk

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify