Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på mandagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Erhvervsnyt

LNB Properties ApS i Videbæk har anmodet skifteretten om at blive opløst.

Nyt fra politiet

En 86-årige kvindelig bilist  fra Haderslev opdagede tilsyneladende ikke, at bilen foran skulle svinge til venstre, og hun kørte op bag i bilen, der blev ført at en 52-årig mand fra Holte. Kvindens 81-årige passager, der var fra Nykøbing Falster, måtte en tur på skadestuen efter færdselsuheldet. Det skete fredag klokken 14.50, da de to biler kørte på Arnborgvej i østlig retning, og den forreste skulle svinge til venstre ad Troldhedevej.

En 75-årig mand fra Hvide Sande er sigtet for at køre fra en påkørsel på Tyskerhavnen i Hvide Sande fredag klokken 16.45. Manden påkørte en parkeret bil samt en lysmast og kørte fra uheldet uden at give sig til kende. Nogen havde imidlertid set påkørslen og kørte efter manden samt kontaktede politiet.

En kvindelig bilist, der kørte i sydlig retning på Bredgade i Skjern, overså en knallertkører, da hun skulle svinge til højre i busgaden. Den 48-årige knallertkører, der kommer fra Skjerns opland, måtte en tur på hospitalet efter påkørslen. Uheldet skete fredag klokken 18.35.

Brandvæsenet var fredag klokken 21.50 på Klarmosevej i Vorgod for at slukke en brand i et fyrrum. Der skete ingen skade på bygningen.

En 30-årig knallertkører fra Barde blev lørdag klokken 16.50 standset på Herningvej i Ringkøbing på grund af spirituskørsel.

Politiet blev søndag klokken 00.35 kaldt til slagsmål på Holger Danskes Plads i Skjern. Det endte med, at en 37-årige mand fra Skjern blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Der blev stjålet fiskeudstyr og -taske, tre ipads samt tøj fra en bil, der holdt parkeret på p-pladsen i Dejbjerg Plantage. Tyveriet skete søndag klokken 17.00-17.45.

En brun Citröen C4 blev søndag klokken 15.00-20.15 stjålet fra Møllegade i Skjern.

Navnenyt 

Niels Christian Graversen, Hvide Sande, er død, 76 år.

Kurt Nordentoft, Ringkøbing, er død, 79 år.

Kristian Peder Lauridsen, Tarm, er død, 89 år.

Laura Vinding, Tarm, er død, 96 år.

LÆS OGSÅ: Waters inspirerer internationalt forbund

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify