Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Viljestyrke og mange timer

Al begyndelse er svær. Det måtte Martin Larsen sande, da han i 2012 etablerede virksomheden, Smemek i Fiskbæk. Nu har virksomheden ordrer i bogen og 25 ansatte.  

LÆS MERE: Smemek bygger asfalt-vogne til norsk forhandler

Kommuner får økonomisk støtte 

Ringkøbing-Skjern og Varde kommuner etablerer turistmedestinaion.

LÆS MERE: Fælles turisme-destination har fået tilsagn om 3,4 millioner kroner

Erhversnyt 

Skifteretten i Herning har afsluttet tvangsopløsningen af firmaet Trolle Anlæg IVS i Aargab, Hvide Sande. Virksomheden er opløst. 

Virksomheden Kaba Tim A/S i Tim er opløst ved erklæring. Brian Andersen (formand), Helle Husted Andersen og Kjeld Andersen er fratrådt bestyrelsen. Kjeld Andersen er fratrådt direktionen. 

Nyt fra politiet 

Mand snød ekspedienten

Meny havde fredag besøg af en mand, der trickede sig til flere tusinde kroner. Supermarkedet har videoovervågning.

LÆS MERE: Tricktyv på spil i Søndervig

Der har været indbrud i en ejendom på Østervang i Skjern. Indbruddet er sket fra torsdag klokken 22.00 til fredag klokken 8.00. Man er kommet ind gennem et vindue. Det vides endnu ikke, hvad der er stjålet.

På Granvænget i Videbæk har der været indbrud i en ejendom. Det er sket i tidsrummet torsdag klokken 12.00 til fredag klokken 08.30. Man er formentlig kommet ind gennem en terrassedør eller et vindue. Det vides endnu ikke, hvad der er stjålet.

Der er begået hærværk på ungdomsklubbens lokaler i Ringkøbing. Det er sket fra torsdag klokken 17.00 til fredag klokken 10.15. Man har ødelagt nogle tagplader, og en engangsgrill har været antændt på et bord, som er blevet beskadiget af dette. Der vurderes at være skader for cirka 15.000 kroner.

Politiet har fået anmeldelse om et indbrud på Kløvervej i Tarm, som er sket fra tirsdag klokken 16.00 til fredag klokken 16.10. Der er endnu ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Fredag klokken 20.45 stak en bilist af fra en regning hos Shell i Ringkøbing efter at have tanket diesel på sin bil. Der er videoovervågning på stedet, som politiet nu ser nærmere på.

Lørdag klokken 19.14 fik politiet en anmeldelse om, at der blev kørt ræs og brændt dæk af på Skodbølvej i Ådum. Da politiet ankom til stedet var der dog ikke noget at se.

Et træ væltede lørdag ved 23-tiden ud på vejen i krydset ved Vestre Kvartervej og Tarmvej i Tarm. Det gjorde, at den ene vognbane var spærret, inden Falck kom ud og fjernede træet.

Der er begået hærværk mod Højmark Børnehus i weekenden, hvor en urtepotte er blevet kastet gennem et vindue. Det er sket fra fredag klokken 15.30 til søndag klokken 12.39.

Politiet fik lørdag aften klokken 23.26 en anmeldelse om, at der blev spillet højt musik på Østergade i Skjern. Da politiet ankom til stedet, var musikken slukket, men de traf en person, som erkendte at have spillet musik, og som lovede ikke at spille mere den aften.

Politiet fik søndag eftermiddag ved 15-tiden en anmeldelse om, at to tyske piger var blevet væk fra deres forældre i Houvig. De to piger på henholdsvis 6 og 10 år havde henvendt sig til en dansk kvinde, fordi de ikke kunne finde deres forældre. Kvinden tog kontakt til politiet, som hjalp med at få pigerne genforenet med deres familie.

Navnenyt 

Finn Grønlund Christensen, Tim, er død, 46 år.

Birthe Lyager Jensen, Lem St., er død, 73 år.  

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify