Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Nye jobmuligheder i Hvide Sande 

Blandt andet på grund af byens engagement i vindmølle-sektoren blev Hvide Sande Havn valgt til at være drift- og vedligeholdelsescenter for havmølleparken Horns Rev 3

LÆS MERE: Vattenfall valgte Hvide Sande som servicehavn

En ordentlig velkomst

Er man tilflytter i Ringkøbing-Skjern Kommune, føler man sig ikke alene. Der er nemlig rigtig god mulighed for, at finde sig godt tilrette med et lokalt kendskab og en socialt netværk. 

LÆS MERE: Tilflyttere bydes velkommen på café-møde

Erhversnyt 

Erhvervsstyrelsen har modtaget underretning fra den kompetente udenlandske myndighed om, at den grænseoverskridende flytning af Global Castings Holding A/S hjemsted fra Danmark til Tyskland er registeret i Tyskland den 29. Juli 2019. Som følge af flytningen har Erhvervsstyrelsen slettet selskabet fra sit register. Selskabet er registeret i Tyskland med navnet Global Castings Holding Gmbh. 

Erhvervsstyrelsen har modtaget underretning fra den kompetente udenlandske myndighed om, at den grænseoverskridende flytning af Global Castings A/S hjemsted fra Danmark til Tyskland er registeret i Tyskland den 29. Juli 2019. Som følge af flytningen har Erhvervsstyrelsen slettet selskabet fra sit register. Selskabet er registeret i Tyskland med navnet Global Castings Holding Gmbh.

Nyt fra politiet 

Dommen af faldet 

Den rumænske mand, der blev taget for butikstyveri, er blevet stillet for en dommer. 

LÆS MERE: Sendes ud af landet efter tyveri i Kvickly

Voldsager på Bork Festival 

Det gik ikke stille for sig på den populære festival, politiet er dog ikke synderligt overasket. Antallet af anmeldelser er nemlig cirka det samme som sidste år. 

LÆS MERE: Kvinde gik ud som et lys ved festival

En 23-årig mand fra Hvide Sande blev fredag klokken 17.40 anholdt på Holstebrovej i Skjern, hvor han blev sigtet for at være påvirket af hash, mens han kørte bil.

Der skete lørdag et uheld på Houvig Klitvej nord for Søndervig. En 78-årig tysk bilist ville svinge til venstre og kørte i den forbindelse sammen med en modkørende bilist, en tysker på 56 år. Tre personer blev kørt på sygehuset for at blive tjekket for eventuelle skader, men ingen var kommet alvorligt til skade.

Politiet har fået en anmeldelse om et indbrud på Herningvej i Hoven. Indbruddet fandt sted mellem fredag klokken 17 og søndag klokken 19. En terrassedør er blevet brudt op med en skruetrækker, og der er stjålet smykker og kontanter i forbindelse med indbruddet.

En 42-årig mand fra Kibæk kom søndag ud for et færdselsuheld på Vorgod Østerbyvej ved Videbæk, da han kørte af vejen og ramte ind i et træ. Han kom ikke noget til ved uheldet.

Klokken 01.40 natten mellem søndag og mandag blev en 27-årig mand fra Ringkøbing standset, da han kom kørende ud for Hotel Fjordgården. Han blev sigtet for at være påvirket af både narkotika og spiritus, og det viste sig, at manden desuden var udeblevet fra en afsoning i forbindelse med en tidligere sag. Han sidder nu i fængsel.

Navnenyt 

Hans Aage Hansen, Ringkøbing, er død, 81 år. 

Ruth Holt, Skjern, er død, 88 år.

Hans Jørgen Hansen, Skjern, er død, 77 år.  

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify