Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

De mestrer motor- og elektriske save

11 skulptører fra ti forskellige lande tog i dag fat på de enorme danske egetræs-stammer, som de på blot fem dage omdanner til vidt forskellige skulpturer. Følg deres arbejde ved havnen i Ringkøbing.

LÆS MERE: Træskulptører saver kunstværker frem

Der er så mange, der ønsker at blive begravet på de ukendtes grav, at kirkegården i Skjern til august får endnu et område med anonyme urnegravsteder. Det første blev anlagt i 1970'erne, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Erhvervsnyt

Intet at berette.

Nyt fra politiet

En tysk bilist fik en straks-bøde på 3000 kroner, da bilisten af ukendte årsager kørte over i modsatte side af vejen.

LÆS MERE: Tysk bilist kørte frontalt ind i Hvide Sande-bilist

Politiet var fredag eftermiddag en tur i No for at høste seks-syv hashplanter hos en mand, som nu er sigtet.

En Golf, der holdt parkeret på p-pladsen ved Hvide Sande Hallen, har fået knust sideruden i bagdøren. Hærværket skete fredag klokken 17.30-18.25.

Der var ingen musik i Anlægget i Ringkøbing, da politiet fredag klokken 23.28 rykkede ud efter, at der blev anmeldt høj musik.

En buggi trailer af mærket Humbaur blev den 18.-19. juli stjålet fra Nørre Viumvej i Troldhede. På traileren lå en kabeltromle med 1500 meter tråd, to bukke, en aksel, to aksellåse samt fire slået kæder. Traileren har indregistreringsnummer JP 8130.

En hvid Audi A3 på Rosenallé i Videbæk blev forsøgt stjålet fra den 1.-19. juli. Tyven forsøgte at bryde låsen i højre dør op.

En 27-årig bilist fra Hvide Sande blev lørdag klokken 14.20 påkørt bagfra på Søndergade i Hvide Sande. Bilisten, der påkørte ham, kørte fra stedet uden at give sig til kende. Vedkommende kørte i en sølvmetallic Renault Twingo, der ifølge vagthavende ved Lokalpolitiet i Ringkøbing, fik skader på fronten.

En 37-årig mand blev søndag klokken 03.16 sigtet for spirituskørsel. Politiet standsede ham på Mylius Erichsensvej i Ringkøbing.

Benzindækslet var ødelagt og scooteren tømt for benzin, ligesom luftfilteret var fjernet og fodpedalen brækket af. Hærværket er begået den 19.-21. juli, da scooteren holdt parkeret ved Ringkøbing Banegård.

Politiet fik søndag klokken 03.04 anmeldelse om, at to drenge havde hældt benzin ud på Bardevej i Vorgod og sat ild til benzinen. Politiet fandt ingen skader. Drenge var klædt i henholdsvis rødt og sort tøj.

Navnenyt

Leif Gustav Olesen, Hemmet, er død, 87 år.

Karen Kirstine Pedersen, Tim, er død, 81 år.

Elna Hage Lodberg, Ringkøbing, er død, 87 år.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify