Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Her bliver du opdateret på dagens vigtigste nyheder på to minutter.

Hvide Sande-kutter strandet

Kutteren RI 524, som har drevet rundt på Nordsøen siden fredag, er strandet ved Fanø. Det skriver fiskerforum.dk, som kan fortælle, at kutteren er udbrændt. 

LÆS OGSÅ: Hvide Sande-kutter brød i brand under bjærgning

Plejehjem skal omfuges

Byrådet skal tirsdag tage stilling til en række mindre anlægssager på social- og sundhedsområdet. Det drejer sig blandt andet, at der er behov for at omfuge en del af murværket på Ringkøbing Plejehjem. 

LÆS OGSÅ: Ringkøbing Plejehjem skal omfuges

Nyt fra politiet

Fire hætteklædte mænd brød fredag mellem klokken 12 og 13 ind i en garage på Hærmandsgårdevej i Sdr. Vium, hvor de forgæves forsøgte at stjæle en motorcykel, en knallert, en havetraktor og noget værktøj. De ankom først med en lille trailer uden at slippe af sted med tingene, og en times tid senere vendte de tilbage med en større trailer, men igen uden at få tingene med sig. Politiet oplyser, at de ankom i en grøn bil – formentlig af mærket Renault – som var uregistreret.  

Der er begået indbrud i et sommerhus på Tranebærvej i Vostrup. Det er sket i perioden 13. november til 13. januar. Der er blandt andet stjålet et Apple-tv.

Ukendte gerningsmænd har begået hærværk mod en bil i Tarm i tidsrummet lørdag klokken 10.00 og søndag klokken 10.45. Der er tale om en sølvgrå Kia Picanto, som er blevet ridset hele vejen rundt med en skruetrækker eller lignende.

Der har været indbrud i et sommerhus på Wolle Friksvej i Søndervig, hvor der er blevet stjålet en Verner Panton-lampe. Indbruddet er sket i perioden 1. januar til 11. januar, og indbrudstyvene er kommet ind ved at bryde et vindue op.

Fredag klokken 21.10 stoppede politiet en 37-årig mand fra Vildbjerg på Houvig Klitvej, som mistænkes for at have været påvirket af narkotika.

En 23-årig mand fra Ringkøbing kørte i grøften klokken 18.10 på Mergelvej ved Ndr. Ringvej i Ringkøbing. Uheldet opstod, fordi han ville undgå at køre ind i en 67-årig kvindelig bilist, som svingede til venstre ud på ringvejen. Hverken manden eller kvinden kom noget til.

Der er begået indbrud i et sommerhus på Vedersø Klitvej. Det er sket i perioden 7. januar til 13. januar, hvor et vindue er blevet brudt op. Der er stjålet to Vener Y-stole.

LÆS OGSÅ: Politiet jagtede 15-årig bilist fra Videbæk-området

Erhvervsnyt

Jens Jensen har stiftet selskabet Mediecenter Ringkøbing-Skjern ApS i Skjern. Selskabets formål er at drive virksomhed indenfor reklame og marketing.

Skifteretten har igangsat likvidation af Vestjysk Malerfirma ApS i No.

Navnenyt

Svend Aage Jensen, Ringkøbing, er død.

Kirsten Marie Kokholm, Tarm, er død.

Søren Nyborg Jensen, Stadil, er død.

Nina Pedersen, Skjern, er død.

Frida Eskildsen, Tim, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify