Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Det bedste sted i landet

Den er det bedste sted i Danmark, en af de to bedste i Skandinavien og på listen over de 20 bedste i Europa.

LÆS MERE: Ringkøbing Fjord er på europæisk surfspotliste

Open by night

Butikkerne i Hvide Sande holde længe åbent, og byen byder på oplevelser for børn og voksne.

LÆS MERE: Sørøvere og pirater indtager byen

Erhvervsnyt

Skifteretten i Herning har afsagt konkursdekret over Poul Blik's Eftf. Skjern ApS i Skjern. Ann Schrøder er fratrådt direktionen. 

Otto Nilsson har stiftet selskabet AO Ejendomsudlejning ApS i Ølstrup, Ringkøbing. Otto Nilsson er tiltrådt direktionen. Selskabets formål er at drive køb og salg af ejendomme, udlejning samt hermed forbunden virksomhed.

Nyt fra politiet

En 19-årig mand fra Skjern blev sigtet for spirituskørsel, da han lørdag klokken 01.05 blev standset på Vardevej i Skjern.

Det lykkedes ikke indbrudstyven eller -tyvene af afliste en rude i Skovbørnehaven på Herningvej i Ringkøbing. I stedet brækkede de et andet vindue op og kom ind den vej. Det er uvist, om der er stjålet noget.

En patrulje samlede søndag klokken 00.41 en beruset mand på Herningvej i Ringkøbing op og kørte ham i detentionen. Det drejer sig om en 59-årig mand fra Ringkøbing, der bliver sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Et el-løbehjul er stjålet fra en ulåst garage på Elmevej i Vorgod.

En 52-årig kvinde fra Lem måtte søndag en tur undersøgelse på skadestuen, da hun blev kørt ned af en tysk bilist. Kvinden cyklede på en dobbelt-rettet cykelsti på Oblingvej i Sønder Bork; den tyske bilist kørte over cykelstien og ramte kvinden. Uheldet skete klokken 13.59.

En schweizisk indregistreret Skoda fik knust bagruden, da den søndag klokken 13-16 holdt parkeret på p-pladsen ved Sandskulpturfestivalen på Lodbergvej i Søndervig. Der blev ikke stjålet noget.

En 41-årig kvinde fra Skjern er sigtet over overtrædelse af loven om euforiserende stoffer. Fundet skete, da en patrulje søndag klokken 18.20 besøgte en adresse i Skjern, hvor de fandt en lille mængde hash.

Navnenyt

Peder August Anneberg, Spjald, er død, 94 år.

Karen Margrethe Vad Pinderup, Tarm, er død, 86 år.

Ingelise Frank Drejer, Tarm, er død, 85 år.

Jørgen Vestergaard Pedersen, Ringkøbing, er død, 79 år.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify