Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Sejlskib hitter hos børn - og voksne 

Lederen af Fiskeriets Hus bliver glad, når hun hører og ser liv på sejlskibet. 

LÆS MERE: "Nu sejler vi til Sydpolen"

"Vi kommer af lyst, ikke pligt"

10-4's it-ansvarlige laver meget frivilligt arbejde i fritiden. Læs i artiklen hvilket frivilligt arbejde Michael laver. 

LÆS MERE: Michael brænder for at gøre en forskel

Erhversnyt 

Intet at berette.

Nyt fra politiet 

Tre både i havnen i Ringkøbing har haft besøg af tyve. I en båd er der stjålet et blåt tæppe samt skærmen til en hvid plastlampe – og efterladt en grøn vinflaske i plast. En anden båd fik stjålet en mindre batteriboremaskine, mens der ikke er stjålet noget fra den tredje båd. Tyveriet er sket fra tirsdag den 2. juli klokken 10 til fredag den 5. juli klokken 10.43

En 38-årig kvinde fra Nørre Felding er sigtet for ikke at overholde sin vigepligt, da hun kørte fra Odinsvej ud på Nordre Ringvej i Ringkøbing. Kvinden kørte ind i en bil med to personer fra Ringkøbing, en 20-årig mand fra Ringkøbing samt en 18-årig passager. De to kom til observation på Herning Sygehus. Færdselsuheldet skete fredag den 5. juli klokken 15.20.

Unge fra Videbæk måtte en tur på politistationen i Ringkøbing for at hente deres music sound box. Politiet fik lørdag den 6. juli kort efter midnat en anmeldelse om høj musik i Anlægget i Videbæk, kørte derud og bad de unge skrue ned. Det gjorde de, men det var en stakket frisk, for et kvarter senere var den gal igen. Betjentene tog derfor musik-boksen med og gav de unge besked om, at de kunne hente den på politistationen dagen efter.

Betjentene nåede ikke til Skjern, før anmelderen af høj musik på Fyrvænget ringede og sagde, at musikken var slukket. Episoden fandt sted lørdag den 6. juli lidt over midnat.

Betjentene uddelte adskillige sigtelser for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen under et besøg på værtshuset Hesteskoen i Videbæk lørdag klokken 1.52. En 31-årig mand fra Kibæk kaldte politiet "Fucking bumser", som han indkasserede en sigtelse for. Han fik endnu en, da han viste ordensmagten sin bare bagdel, og da betjentene visiterede ham, bar han en ulovlig hobby-kniv og fik endnu en sigtelse. Flere blandede sig i politiets arbejde, blandt dem en 23-årig mand fra Kibæk, som blev sigtet for ikke at følge politiets anvisninger samt en 20-årig mand fra Videbæk; han kaldte politiet for "Fucking grimme bøsserøve".

Navnenyt 

Hanne Tanderup Christiansen, Videbæk, er død, 79 år. 

Karl Ole Pedersen, Hemmet, er død, 87 år. 

Aksel Nielsen, Skjern, er død, 84 år. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify