Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Havmøllemodstandere rokker ved placering af havmølleparker

Vattenfall, der skal etablere Vesterhav Syd og Vesterhav Nord lover, at flytte havmøllerne længst mulig mod vest i det udpegede område.

LÆS MERE: Vattenfall kommer lokale ønsker i møde og flytter havmølleparker

Hun blev kaldt ned på borgmesterkontoret

Misundelse er ikke nogen god ting, siger man. Men det kan det nu godt være, når misundelsen rammer en 23-årig ringkøbingenser...

LÆS MERE: Hun var helt høj efter klubbens første aktivitet.

Ringkøbing Svømmehal har fra og med i dag åbnet for svømning igen efter, at svømmehallen har været lukket i hele juni. Lukningen skyldes, at svømmehallens rensningsanlæg er skiftet ud til et større, skriver Ringkøbing Svømmehal på sin hjemmeside.

Erhvervsnyt

Virksomheden De 3 H IVS i Lem er omregistreret til anpartselskabet De 3 H Aps.

Ellie Anabell Delphine Johansson (adm. dir.) er fratrådt direktionen i firmaet uBrands IVS i Barde. Camilla Haugsted Outzen (adm. dir.) er tiltrådt direktionen.

Nyt fra politiet

Designer-lamper og -møbler stjålet

Der blev stjålet flere designerlamper, men Myre-stolene nåede tyvene ikke at få med. En af stolene var efterladt på terrassen.

LÆS MERE: Tyve efterlod designer-stol på terrassen

En grå Verner Panton globe lampe samt en sort flagermusstol, designet af Hardoy, Bonet & Kurchan, blev den 22.-28. juni stjålet fra et sommerhus på Frands Juliusvej i Søndervig. Tyven kom ind ved at bryde et vindue op.

En 39-årig mand fra Ringkøbing måtte fredag klokken 18 aflevere en blodprøve, da han blev stoppet på Søndervigvej, og patruljen mistænkte ham for spirituskørsel.

En gps er stjålet fra en Case IH-traktor på Veggerskildevej i Spjald. Tyveriet skete fra fredag den 21. til lørdag den 29. juni.

Det lykkedes via et tip Midt- og Vestjyllands Politi at finde den 15-årige Skjern-pige i Skals ved Viborg søndag klokken 13. Pigen havde fredag den 28. juni om aften forladt sit hjem i Skjern.

Det var rimelig roligt, da en patrulje søndag de 30. juni klokken 05.00 kom til Rakkerstuen i Skjern, hvor der var ballade. Politiet var ikke i stand til at finde ud af, hvad der havde forårsagt balladen.

Citykiosken i Skjern fik natten til søndag den 30. juni ødelagt sin isreklame, der koster mere end 10.000 kroner.

Navnenyt

Ella Kirsten Christensen, Hvide Sande, er død, 96 år.

Sascha Gliemann, Kibæk, er død, 46 år.

Betty Marie Madsen, Tarm, er død, 91 år.

Børge Juhl Olesen, Hemmet er død, 92 år.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify