Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Sammensmeltning af EDC og nabo-bygning 

Videbæks ejendomsmægler, EDC, udvider kontopladserne til nabobutikken 

LÆS MERE: Ejendomsmægler overtager nabobutik

Turen går til Paris - på jernhest 

Cykelrytter, Sigvald Brusberg, tager den lange tur til Paris, med Team Rynkeby, på cykel igen. 

LÆS MERE: Sigvald Brusberg indtager Paris på cykel – igen

Erhversnyt 

Skifteretten i Herning har ved erklæring opløst virksomheden Nego Vind A/S i Hvide Sande. Torben Johnsen Høj er fratrådt direktionen. 

Sønderby Mink ApS fremsendte anmodning til Skifteretten i Herning om opløsning af virksomheden, er tilbagetaget. Thomas Rene Pedersen er fratrådt direktionen. 

Jørgen Hoffbeck Nielsen, adm. dir, er tiltrådt direktionen for Wham Bam Burger ApS i Skjern. Virksomheden skifter adresse til  Odensevej 10, 5492 Vissenbjerg. 

Thomas Nørgaard Nielsen og Henrik Nejsborg Thomsen, formand, er fratrådt bestyrelsen for Safe Wind Service A/S i Videbæk. Yvonne Bech og Per Lissner, formand, er tiltrådt bestyrelsen. 

Nyt fra politiet

To Verner Panton-lamper blev stålet ved et indbrud på Blomstervænget i Ringkøbing fra torsdag den 20. fredag klokken 08.00 til næste dag klokken 7. Tyven eller tyvene fortrød åbenbart tyveriet af lamperne, for det blev fundet på en sti og er nu afleveret til ejerne. Ved tyveriet blev der desuden stjålet en guldring med rød sten, fem ørestikker i sølv samt euro – og måske andre ting, for familien har endnu ikke fået gjort op, hvad der mangler. Indbrudstyven skaffede sig adgang ved at knuse en rude.

En dør blev brudt op til et værksted på Snerlevej i No, og tyvene stjal værktøj, et pillefyr, en vaskemaskine, køleskab samt komfur. Indbruddt skete i tidsrummet torsdag den 6. juni til lørdag den 15. juni.

To gravemaskiner hos Laugesens Maskiner på Holstebrovej i Skjern blev torsdag den 20. juni klokken 23.30 til næste dag klokken 08.00 udsat for graffiti. Der var skrevet "Fuck", "Work hard" og "Boa" på maskinerne. Hærværksmanden eller -mændene skaffede sig adgang ved at ødelægge sektions-hegnet til maskinerne.

En gruppe unge har øvet hærværk på Lem Skole fra torsdag den 20. juni klokken 16-18. De unge var oppe på skolens flade tag, hvor de sparkede udluftningen af, ligesom de har ødelagt kabler til antenner.

Beboerne har endnu ikke gjort op, hvad der blev stjålet under et indbrud i en villa på Hybenvænget i Videbæk. Indbruddet skete fra torsdag den 20. juni klokken 10 til næste dag klokken 15, og tyven er kommet ind ved at pille en rude af i udestuen.

Kontanter i en rød pengekasse samt en tabelt af mærket Asus blev stålet under et indbrud i en landejendom på Overvej i Fjelstervang. Det viste sig, at der også blev stålet en rød rygsæk, som dagen efter blev fundet i skraldespanden hos Imerco i Videbæk dagen efter. Tyven kom ind ved at knuse en rude.

Under et indbrud i et sommerhus på Sønder Klitvej i Haurvig stjal tyven et bakkebord af designeren Poul Kjærholm. Tyven er kommet ind ved at knuse en rude i døren med en sten. Indbruddet fandt sted fra lørdag den 15. juni til fredag den 21. juni.

En beboer på Østbanevej i Hee kan se frem til at få en bøde. Vedkommende var i gang med at brænde ukrudt af langs et træskur med det resultat, at der gik ild i træskuret og brandvæsenet måtte tilkaldes for at slukke ilden. Det skete lørdag klokken 12.45.

Supermarkedet Løvbjerg i Tarm havde lørdag besøg af en engelsktalende tricktyv. Han betalte med en 1000 kroner-seddel ved kassen. Men han fortrød så sit køb og forvirrede ekspedienten så meget under tilbagebetalingen af pengene, at der manglede 500 kroner i kassen, da den blev gjort op. Der er tale om en udlænding, der taler engelsk. Han er 20-30 år, har sort, kortklippet hår og var iført mørkeblå skjorte og lyseblå cowboybukser.

Sansegyngen er ødelagt og legetårnet er forsøgt væltet ved Barde-Vorgod Sogneforenings madpakkehus på Klematisvej i Barde. Hærværket blev begået lørdag klokken 01.30-02.00, hvor vidner har hørt en gruppe folk ved huset.

Beboerne omkring Alkær Lukke i Ringkøbing er ikke vilde med, at der bliver spillet høj musik i Alkær Lukke. Det er sket flere gange i den seneste uge, og politiet har været tilkaldt. Det blve de også lørdag klokken 21.45, hvor en flok unge mennesker havde taget en anlæg med og spillede høj musik. Politiet fortalte dem, at det ikke var nogen god idé, fordi naboerne ikke havde lyst til at høre musikken.

Biler var væk, eller kørte i hvert fald efter forholdene, da politiet lørdag klokken 23.30 kom til Skjern efter en anmeldelse om, at biler kørte ræs i byen.

En mand, der søndag klokken 05.50 knuste flasker og kastede rundt med ting på Rakkerstuen i Skjern, kan se frem til en hilsen fra ordensmagten. Manden havde forladt værtshuset, da politiet ankom, men de ved, hvem manden er.

Lokalpolitiet i Ringkøbing vil meget gerne høre fra en bilist i en metalbrun Citröen C3 med blå fælge for at høre vedkommendes version af et færdselsuheld på Nylandsvej-Østergade i Skjern søndag klokken 11.55. Bilisten var ifølge vagthavende ved Lokalpolitiet i Ringkøbing på vej fra Nylandsvej ud på Østergade – og kørte måske en anelse ud på cykelstien. I hvert fald fik biliens tilsynekomst en 16-årig mandlig knallert-kører fra Toftlund til at bremse så hårdt op, at knallerten skrider ud, og knallert-køreren vælter. Bjarne Højgaard, politikommissær ved Lokalpolitiet i Ringkøbing, understreger, at de to køretøjer ikke kørte sammen, men bilisten kørte videre, og politiet vil gerne i kontakt med vedkommende.

En betjent måtte tage pebersprayen i brug, da en patrulje søndag klokken 14.40 blev kaldt til slagsmål på Nørredige i Ringkøbing. Da politiet ankom til stedet, knyttede en 29-årig mand fra Assnes næverne mod betjenten og pustede sig op; han blev passificeret af pebersprayen, anholdt og kørt til detentionen i Holstebro.

Navnenyt 

Henning Ejler Jensen, Ringkøbing, er død, 73 år. 

Ingeborg Christoffersen, Hemmet, er død, 96 år. 

Laurids Rønnow Andersen, Videbæk er død, 87 ar. 

 

Se billeder fra FDF Hvide Sandes sankthans aften ved Ringkøbing Fjord på Vestnyt.dk's facebookside.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify