Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

21-årig HTX-student trængte til nye udfordringer

Han har planlagt små fester til sin fødselsdag. Men han har vist, at han mestrer også de store med flere hundrede gæster.

LÆS MERERasmus sadler om og bliver elev i Faster

Over 150 kilometer kyststrækning frigøres for affald 

Klik på linket herunder og læs bl.a. om hvor mange ton affald der blev indsamlet. 

LÆS MERE: Vedersø Klit hejser flaget og folk gør rent

Erhversnyt 

Intet at berette. 

Nyt fra politiet 

Der blev stjålet et mindre beløb i kontanter ved et indbrud i et slagter-firma på Fabriksvej i Videbæk. Tyven skaffede sig adgang til bygningen via et vindue til badeværelset og var derefter både på kontoret og i kølerummet. Det er imidlertid ikke det eneste indbrud, der har været på Fabriksvej, derfor kørte politiet mandag formiddag til Videbæk for at se nærmere på indbruddene, oplyser Bjarne Højgaard, politikommissær ved lokalpolitiet i Ringkøbing.

Der blev tilsyneladende ikke stjålet noget, da en eller flere tyve brød en rude op til et omklædningsrum i Vorgod-Barde Hallen. Indbrudstyven eller -tyvene var rundt i flere af hallens lokaler.

En 40-årig mand fra Spjald-området var både narko-påvirket og i besiddelse af hash, da politiet søndag klokken 21.45 stoppede ham på Veggerskildevej i Videbæk. Manden blev sigtet for at være påvirket af kokain og kannabis samt for at være i besiddelse af hash.

Ejeren af put & take-søen på Stampevej i No opdagede lørdag klokken 21.45 tyveri fra fiskesøen. Tre personer havde smidt et net i søen for at fange fisk. Da ejeren kom stak en mand af sted over markerne, mens en anden mand og en kvinde kørte derfra i en sort Ford Mondeo i retning mod Ølstrup.

En 47-årig kvinde i Skjern har anmeldt en voldsepisode, der fandt sted i Nygade i Skjern. Kvinden var gået uden for sin bopæl for at ryge, da en 64-årig kvinde, som hun havde kendskab til, kom forbi. Den forbipasserende kvinde slog hende flere gange i ansigtet med en hundesnor, ligesom hun også rykkede kvindens trøje i stykker. Den 47-årige Skjern-kvinde var på hospitalet for at få undersøgt sin venstre hånd samt blødning fra venstre øre. Episoden fandt sted lørdag klokken 15.20.

En 67-årig mand fra Tarm blev lørdag klokken 02.00 anholdt for spirituskørsel på Åboulevarden i Tarm.

Navnenyt 

Peder Tang Sørensen, Skjern, er død.

Kaj Bjarne Pedersen, Hemmet, er død.  

Inger Kirstine Vestersager, Spjald, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify