Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Bæredygtig energiforsyning i Lem 

Har man selv lyst at se den nyeste investering hos varmeværket, det nye solvarmeanlæg, er der åbent hus lørdag den 15. juni fra klokken 13 til 16. Man kan kommet ind og se anlægget og høre, hvordan det virker.

LÆS MERE: Solen leverer energi til Lem

Stemmerne er gjort op

Den lokale Europa Parlaments-kandidat, Erik Poulsen, ligger blandt de fem bedste i persontal i Ringkøbingkredsen.

LÆS MERE: Søren Gade er (også) populær i Ringkøbingkredsen

Erhversnyt 

Georg Tang Anneberg (formand) er fratrådt bestyrelsen for Copenhagen Oil Service A/S i Spjald. Georg Tang Anneberg er tiltrådt bestyrelsen. Klaus Peder Sandberg Andreassen er fratrådt direktionen for Copenhagen Oil Service A/S i Spjald. Georg Tang Anneberg er tiltrådt direktionen. 

Skifteretten i Herning har ved erklæring opløst Street Food Denmark IVS i Kibæk. Janus Frøslev og Steffan Poulsen er fratrådt direktionen. 

Nyt fra politiet 

Verbalt overfald mod lovens lange arm

Weekendens Dalager Marked i Borris havde flere gange besøg af ordensmagten. 

LÆS MERE: Politiet blev chikaneret på Dalager Marked

Betjente fandt 2,12 gram hash og 599 kanonslag, da de fredag klokken 09.45 ransagede en 46-årig mands bopæl i Ringkøbing. Manden blev sigtet for fundene og erkendte sig skyldig. Det var et anonymt tip, der førte Midt- og Vestjyllands Politi på sporet af de ulovlige varer.

En rød kreaturvogn med gul presenning blev fredag klokken 01.30 stjålet fra en mark ved Nygade i Videbæk. Måske er den stjålet af to mænd iført gule refleksveste, oplyser vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi. Sikkert er det i imidlertid, at vidner har set kreaturvognen blive kørt væk med en gammel David Brown traktor. Politiet hører gerne nærmere, hvis nogen har set noget eller har kendskab til, hvem der ejer en af de efterhånden sjældne David Brown traktorer. Henvendelse kan ske på telefon 114.

Der blev ikke stjålet noget under et indbrud i et sommerhus på Fyrmarken i Nørre Lyngvig fra den 10. til den 24. maj. Men en eller flere personer har muligvis overnattet i huset. Det er uvist, hvordan indbrudstyvene har skaffet sig adgang.

En 24-årig mand fra Sønder Felding fik lørdag klokken 03.44 buler og ridser i bilen, da han kører forbi værtshuset Syveren i Østergade i Skjern. Han hører et skrald og ser en mand løbe ind på værtshuset og konstaterede efterfølgende, at der var skader på bilen. Det er uvist, om det er manden, der løb ind på værtshuset, der står bag.

Det lykkedes politiet at få fat i den 22-årige mand fra Tjørring, som natten til lørdag knuste en rude til boghandelen i Bredgade i Skjern. Manden nægtede i første omgang at oplyse sit navn, hvilket han også blev sigtet for.

En 30-årig mand fra Vildbjerg mistede lørdag klokken 09.58 herredømmet over sin bil, da han kørte på Herningvej i Hoven og endte inde på en mark. Manden slap med et brækket ribben, til gengæld måtte han aflevere en blodprøve på grund af mistanke om spirituskørsel.

En 25-årig mand fra Ringkøbing pådrog sig kraniebrud, da han lørdag klokken 19.23 kørte galt på Vennervej i Velling. Manden, der ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi ikke kørte med sikkerhedssele, mistede herredømmet over sin bil og blev efterfølgende slynget ud af bilen.

En 30-årig mand fra Vildbjerg troede, at han skulle blande sig i politiets arbejde, da de lørdag klokken 23.52 var kaldt til husspektakler i Grønbjerg. Manden blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og kan se frem til en bøde.

Politiet bortviste søndag klokken 03.09 to personer, der sloges på Holger Danskes Plads i Skjern.

En person spillede lørdag oddset i kiosken i Videbæk og søndag hos Shell, Superbrugsen og Hydro i Ringkøbing og betalte med dankort. Ifølge vagthavende ved  Midt- og Vestjyllands Politi er der formentlig tale om stjålne kort. Et af kortene var spærret.

Politiet skal have kigget nærmere på videovervågningen hos Spar på Stormgade i Hvide Sande. Søndag klokken 14.40 snuppede en person nemlig en tyskers tegnebog, der lå i indkøbsvognen.

Pizzeria La Mina på Søndergade i Hvide Sande blev søndag klokken 23-24 udsat for hærværk. Der blev kastet en sten igennem ruden.

Navnenyt 

Svend Erik Iversen, Spjald, er død.

Esther Lauridsen, Videbæk, er død.

Ruth Halkjær Christensen, Videbæk, er død. 

Tommy Erik Nielsen, Ringkøbing, er død. 

Meta Krista Hansen, Tarm, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify