Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

En hurtig handel mellem den tidligere håndbold-duo

Jacob Fjord-Frandsen og Morten Faartoft har spillet håndbold sammen i Rækker Mølle. Det er syv-otte år siden, og før de blev selvstændige – Jacob som medejer af Vest-El i Hvide Sande og Morten som indehaver af Kirkegaard Køleteknik i Skjern.

LÆS MERE: Vest-El får ny afdeling med køl og frost

Erhversnyt 

Karsten Gråbæk og Palle Tornelund Hansen har stiftet firmaet Attityde.dk ApS i Ringkøbing. Virksomhedens formål er udvikling af software og apps og hermed beslægtede opgaver inden IT-branchen.

Susanne Nørgaard (formand) er tiltrådt bestyrelsen for Dangro Nordic A/S i Videbæk. Carsten Kildegaard Lauridsen (formand) og Susanne Nørgaard (næstformand) er tiltrådt bestyrelsen. 

Jesper Øllgaard Carlsen (adm. dir) er fratrådt direktionen for Wham Bam Burger ApS i Skjern. 

Jesper Øllgaard Carlsen (adm. dir) er fratrådt direktionen for Wham Bam Rent ApS i Skjern.

Skifteretten i Herning har opløst  Ostersen Holding ApS i Skjern ved erklæring. Søren Ostersen er fratrådt direktionen. 

Nyt fra politiet 

En 79-årig mandlig bilist fra Borris blev søndag klokken 14 påkørt i Lemkrydset, krydset Lemvej-Ringkøbingvej. Manden var på vej i nordlig retning, og sagtnede farten, da han kom til 70 kilometer hastighedsbegrænsningen. Det gjorde en 33-årig mand fra Allingåbro imidlertid ikke. Han opdagede heller ikke, at bilisten foran gjorde det, og kørte ind i ham. Der skete ingen personskade, men materiel skade.

Knive, postkasse og en ældre frimærkeautomat er stjålet under et indbrud i en villa på Holmvej mellem Bork og Hemmet. Tyven har skaffet sig adgang ved at bryde et badeværelsesvindue op. Indbruddet er skete søndag klokken 09.00-15.30.

En sølvgrå BMW med indregistreringsnummeret XY 59 259 er stjålet fra Østergade i Skjern. Tyveriet fandt sted fra fredag den 17. maj klokken 20 til lørdag klokken 09.00

Ikke færre end 330 dabs blev fredag den 17. maj stjålet fra Floravej i Hvide Sande.

Tyve har forsøgt at bryde et vindue og en dør op til en bygning ved Væggerskilde Kirke torsdag den 16. maj, men tyvene kom ikke ind.  Tyve forsøgte også døgnet før at skaffe sig adgang til bygningen.

Det endte med et harmonika-sammenstød, da en 33-årig mand fra Skjern ikke holdt ordentlig øje med trafikken i rundkørslen ved Brejning. Han kørte ind i bilen foran, den blev ført af 25-årig mand fra Videbæk, som blev presset op i en bil, ført af en 47-årig kvinde. Der skete kun materiel skade, ingen personer kom noget til, oplyser vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi. Færdselsuheldet skete torsdag den 16. maj klokken 16.35

Gøende hunde skræmte antagelig de indbrudstyve væk, som torsdag den 16. maj klokken 4.25 forsøgte at bryde ind i en håndværkerbil på Hjejlevej i Skjern. Tyvene havde boret hul i sidedøren, men opgav deres forehavende, da hundene begyndte at gø. En nabo har ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi set to personer ved bilen.

En gps er stjålet fra en traktor på Fruergårdsvej i Videbæk. Tyveriet skete fra onsdag den 15. maj klokken 19.30 til næste morgen.

Vorgod Kirke har fået stjålet 29 bænkvaser i messing samt 30 taburetter i træ til en samlet værdi af godt 4000 kroner. Tyveriet er sket fra onsdag den 15. maj klokken 15.30 til torsdag klokken 07.00.

Navnenyt

Jens Olufsen, Ringkøbing, har i dag, mandag den 20. maj, været formand for Ringkøbing Museumsforening, i 25 år.

Torben Pedersen, Ringkøbing, er død. 

Bent Rahbek, Skjern, er død. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify