Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Her bliver du opdateret på dagens vigtigste historier på to minutter.

Fremgang i smykkebutik

Lone Keilberg fra Keilberg Smykker i Ringkøbing fortæller i et interview med vestnyt.dk, at hun har haft en forrygende sæson, hvor alle tidligere salgsrekorder blev slået i december. 

LÆS OGSÅ: Keilberg Smykker øgede omsætningen med 40 procent

Rejsegilde hos Esmark

Vestjyllands største feriehusudlejer, Esmark, holder rejsegilde i Vejers den 17. januar. Esmark har i dag cirka 90 sommerhuse til udlejning i Vejers ud af bureauets i alt cirka 2.300 sommerhuse. 

LÆS OGSÅ: Esmark er klar til endnu et rejsegilde

Præst har taget en master

Den 59-årige Birgit Morsing Madsen, sognepræst i Helligåndskirken i Hvide Sande, Lyngvig Kirke og Haurvig Kirke, har taget en master i sjælesorg fra København Universitet.

Beskyttet værksted lukker

På grund af dårlig økonomi har Ringkøbing-Skjern Kommune besluttet at lukke det beskyttede værksted Skjern Industri-Service. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern, som har talt med Helle Mikkelsen, der er fagchef ved Handicap og Psykiatri ved Ringkøbing-Skjern Kommune. 

Erhvervsnyt

Arne Vestergaard Andersen fra Lem har stiftet selskabet NowDanmark IVS. Selskabets formål er at udvikle og drive samkørselstjeneste.

Nikolai Stage Hansen er ny mand i bestyrelsen hos Kims Tømrer- og Snedkerfirma A/S i Nr. Bork. Han afløser Villiam Frode Hansen i bestyrelsen. 

Nyt fra politiet 

Politiet har fået anmeldelse om en brand på Nørredige i Ringkøbing. Her er der blevet sat ild til en knallert, som holdt i et cykelskur. Det er sket natten mellem lørdag og søndag. 

Der er begået hærværk i et kælderrum på Bredgade i Videbæk, hvor en motorcrossmaskine er blevet malet med blå spraymaling. Der er desuden hældt forskellige ting i tanken, blandt andet tobak. Det er sket natten mellem lørdag og søndag. 

I Skjern er en bil blevet udsat for hærværk. Det er sket på Engsiggade mellem klokken 24.00 og 02.00 natten til søndag. Bilen er ridset hele vejen rundt med en skruetrækker eller lignende. 

En bil blev søndag eftermiddag klokken 15.30 påkørt på Holstebrovej lidt nord for Hee. Bilisten ville svinge til højre ad en grusvej, da vedkommende blev påkørt bagfra. Det var en brun personbil, formentlig en Ford, der påkørte bilisten, men vedkommende standsede ikke, hvad loven ellers kræver. Bilen pådrog sig nogle mindre skader på bagenden. 

En mand fra Borris kørte søndag klokken 17.30 ind i et skilt på vejen mellem Skjern og Borris. Der skete ikke noget med bilisten, men der kom lidt skader på bilen, og kommunen skal formentlig ud at investere i et nyt skilt. 

LÆS OGSÅ: Ringkøbing ramt af hærværk mod biler

Navnenyt

Sven Hersbøll, Skjern, er død. 

Edith Hansen, Ringkøbing, er død.

Lizzi Hansine Andersen, Velling, er død. 

Sanne Jensen, Hvide Sande, er død. 

LÆS OGSÅ: Her mister man sommerhusstatus på grund af Søndervig Feriepark

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify