Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Vinder af året sildekonkurrence ved Sildefestivalen i Hvide Sande blev Peter Malinowski fra Tyskland. Tyskeren har prøvet det før, det var nemlig niende gang, han vandt. Juniorkonkurrencen blev vundet af Emil Stampe Følle og børnekonkurrencen af Fabius Denzin. Der var 274 fiskere til start, hvoraf nogle deltog i flere runder. Lystfiskerne fangede tilsammen 702 kilo sild. Sildefestivalen havde i år 25 års jubilæum.

Erhvervsnyt

Intet at berette.

Nyt fra politiet

Tyve brød ind i håndværkerbiler

Tyve drog torsdag klokken 16 til fredag klokken 6.30 hærgende igennem Skjern. De brød ind i håndværker-biler og stjal værktøj.

LÆS MERE: Tyve på håndværktøj-togt

Personen, der mandag formiddag blev ramt af et tog i Tarm, er død. Det skriver tv2.dk

En 62-årig mand fra Nørre Snede blev fredag den 26. april klokken 17.45 stoppet på Kirkehøjvej i Bork Havn og anholdt for spirituskørsel.

En 20-årig mandlig bilist fra Skjern blev lørdag den 27. april klokken 00.55 standset i Fiskerstræde i Ringkøbing med narko i blodet.

En beruset mand fra Stauning råbte så højt på værtshuset Gl. Laugstow i Tarm, at politiet blev tilkaldt. De fik prajet en taxa og sendt manden hjem. Postyret skete lørdag klokken 2.22.

Værtshuset Queens i Skjern havde lørdag klokken 3.05 besøg af politiet, da en 29-årig mand fra Tarm slog en anden gæst i hovedet. Tarm-boen blev sigtet for vold.

En 20-årig mand fra Hemmet gik lørdag nat klokken 4.05 og skubbede til personer, der opholdt sig på Holger Danskes Plads i Skjern. Manden blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. To timer senere blev han desuden taget for spirituskørsel.

Ringkøbing Broderi og Garn fik fredag klokken 21 til lørdag klokken 9.45 knust en rude. Desuden ser det ud, som om det har været forsøgt at åbne en vindue. Vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at et vidne klokken 5.30 så en person kravle over metalhegnet, falde ned og bløde – og at det kan måske er den samme person, som smadrede ruden.

En 23-årig mand fra Ølstrup-området kørte lørdag klokken 16.20 i grøften på Østrupvej ved Ringkøbing. Det viste sig, at manden var påvirket af spiritus og ikke havde kørekort til bil.

En 26-årig mand fra Herning-området var en tur på Herning Sygehus efter, at han søndag var impliceret i et færdselsuheld på Herningvej i Vorgod. Uheldet skete, da tre biler overhaler andre biler. To af bilerne rammer hinanden, så herningenserens bil snurrer rundt og den anden bil, som blev ført af en 58-årig mand fra Spjald-området, ender i grøften.

En 45-årig mand fra Vildbjerg blev søndag snuppet, da han var i færd med at stjæle to årer samt en stige til badebroen ved Husby Sø i Vedersø.

Alkometret viste over to hos en 42-årig mand fra Ølgod. Manden blev stoppet af civile bilister, der syntes, at manden kørte mærkeligt, og de kontaktede efterfølgende politiet. Den 42-åriges promille var så høj, at han mistede føreretten på stedet. Episoden fandt sted søndag klokken 20.55 på Egvadvej.

Navnenyt

Solvejg Tang, Skjern, er død.

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2020 Cookiepolitik / Udviklet af Optify