Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på mandagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Erhvervsnyt

Lenette Kristensen er trådt ud af direktionen i Butik Lenette ApS i Videbæk.

LÆS OGSÅ: Ejvinds Bageri bygger på innovation og tradition

Nyt fra politiet

Der opstod et færdselsuheld fredag ved 16-tiden på Sdr. Ringvej i Ringkøbing. En kvinde kom kørende i en bil med en trailer, men da hun passerede jernbaneoverskæringen, faldt traileren af bilen og fortsatte over i den modsatte vejbane, hvor den ramte en bil. Ingen personer kom noget til ved uheldet.

Klokken 17 fredag gik der ild i en markræser, som holdt parkeret tæt på et hus på Langerdalvej i Lem. Det lykkedes at få bilen trukket væk, uden at ilden spredte sig til huset.

Der har været indbrud i en ejendom på Borrisvej ved Videbæk. Det er sket fra den 1. april til 31. august. Der er ikke stjålet noget, men det ser ud til, at der har boet nogen i huset.

Lørdag klokken 11.35 gik der ild i en lade på Fyrstenborgvej i Sædding. Store dele af laden brændte ned.

Der opstod et færdselsuheld på Gårdsdalsvej ved Borris lørdag ved 12-tiden, hvor en bilist mistede herredømmet over sin bil, så bilen endte med at rulle rundt. Ingen personer kom noget til.

Natten til søndag ved 01.30-tiden var politiet en tur i Skjern, hvor en mand havde fået et par på hovedet af to ukendte gerningsmænd. Det skete ved Plusbar.

Navnenyt

Emmy Kirstine Lægsgaard, Videbæk, er død, 81 år.

LÆS OGSÅ: Birgit Andersen er guld værd for pigespejderne i Videbæk

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify