Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

"Vestkystfiskerne" dokumentar-serie

TV Midt Vest sætter fokus på fiskerne og fiskeriet i seks programmer. Det første sendes søndag den 31. marts.

LÆS MERE: Tre Hvide Sande-skippere med i tv-dokumentar

Opfordring fra bestyrelsen

Den 37-årige kandidat er både beæret og ydmyg over, at bestyrelsen i Kvickly Ringkøbing opfordrede ham til at stille op.

LÆS MERE: Ringkøbingenser opstiller til Coop ambas bestyrelse

Erhvervsnyt

Formand Erik Bjerg og Lars Frydendahl er fratrådt bestyrelsen for VESTPARTNER A/S i Hvide Sande. Lars Frydendahl er tiltrådt som formand og Erik Bjerg er tiltrådt. Lars Frydendahl er fratrådt direktionen som administrerende direktør og Erik Bjerg er tiltrådt som administrerende direktør.

Søren Vestergaard Sørensen er fratrådt direktionen for TARM PLANTAGE ApS i Tarm, og Leo Rahbek Simonsen er tiltrådt direktionen.

Nyt fra politiet

PH-lamper og Nanna Ditzel-stole stjålet fra sommerhus i Vedersø.

LÆS MERE: Dyre designerlamper og -stole stjålet

En 35-årige mand fra lokalområdet blev fredag den 22. marts klokken 19.10 testet positiv for cannabis, da en patrulje stoppede ham på Ringkøbingvej i Dejbjerg. Manden blev desuden sigtet for at være i besiddelse af en foldekniv.

Politiet stoppede lørdag den 23. marts klokken 03.05 en 21-årige kvinde på Finderupsvej i Skjern. Kvinden blev testet positiv for kokain, ligesom hun blev sigtet for at være i besiddelse af en lommekniv med et blad på 7,5 centimeter.

En 39-årig mand fra lokalområdet blev testet positiv for amfetamin, da han søndag klokken 17.35 blev standset af en patrulje på Tværvej i Lem. Manden havde i øvrigt slet ikke lov til at køre bil, for han var frakendt kørekortet.

En patrulje standsede en 25-årig mand fra lokalområdet på Hovervej i Hee søndag klokken 19.10. Manden blev testet positiv for cannabis.

En 19-årig mand mistede totalt herredømmet over sin bil, der endte med at vælte rund på taget. Manden, der er fra Fiskbæk, kom til tjek på Herning Sygehus. Uheldet skete fredag den 22. marts klokken 12.31, da han kom kørende nordlig retning på Øster Marupvej i Hanning.

Det blev ved indbrudsforsøget, da der fredag den 22. til lørdag den 23. marts blev smadret en rude i et fritidshus på Lyngvejen i Klegod. Tyven var ikke inde i huset, og der var intet stjålet.

Fire hjul med alufælge og Michelin-dæk samt cirka 300 liter fyringsolie blev lørdag den 23. marts klokken 13.30-18.00 stjålet fra et udhus på Bundsbækvej i Dejbjerg. Tyvene kom ind ved at klippe hængelåsen over.

Navnenyt

Margrethe Poulsen, Skjern, er død.

Rita Nielsen, Tarm, er død.

Ella Due Haahr, Skjern, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify