Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på mandagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Erhvervsnyt

Lene Feldberg Christensen er fratrådt bestyrelsen for Højmark Udviklingsselskab ApS i Lem. Marianne Bøjstrup Birkmose er tiltrådt bestyrelsen. 

Lars Ravn Bering er fratrådt bestyrelsen for Gibo Plast A/S i Skjern. Jens Birklund Andersen er tiltrådt bestyrelsen. 

Selskabet Stendix furniture IVS i Videbæk er opløst ved erklæring. Kasper Nørlund Bendiks (adm. dir.) og Simon Stensbjerg er fratrådt direktionen. 

Svend Bøndergaard (formand) og Poul Johnsen Høj er fratrådt bestyrelsen for A/S Hvide Sande Isværk i Hvide Sande. Poul Johnsen Høj (formand) og Christian Fjord Lodberg er tiltrådt bestyrelsen.

Nyt fra politiet

To surfboard, der er fundet på Baggesvej, blev torsdag den 2. maj indleveret til Midt- og Vestjyllands Politi. Det drejer sig om et orange board af mærket Dwarfs samt et gul-beige board Naish-board. Politiet opfordrer folk, der mangler de to surfboards, til at henvende sig.

En 36-årig mand fra Skjern blev fredag den 3. maj klokken 11.10 standset på Klaptoftvej i Velling. Det viste sig, at manden var frakendt kørekortet.

En 50-årig mand fra lokal-området blev standset og sigtet for spirituskørsel, da han fredag den 3. maj klokken 20.02 kørte på Mågevej i Ringkøbing. Manden var desuden frakendt kørekortet.

Der blev blandt andet stjålet boremaskine, stiksav, rotorlaser, slagnøgle og vinkelsliber under indbrud i en håndværkerbil på Rindumvej i Ringkøbing. Tyveriet skete i tidsrummet den 30. april til den 4. maj. Ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi er det endnu uvist, om værktøjet er noget af det, som politiet i sidste uge fandt i hundeskoven i Husby. Efter et tip anholdt de to litauiske mænd, som retten fængslede i fire uger.

En 58-årig mand fra Lyne blev sigtet for spirituskørsel og for at være påvirket af cannabis, da han lørdag den 4. maj blev standset af politiet på Storegade i Tarm.

En 41-årig mand fra Odense blev søndag standset på Vellingvej i Ringkøbing. Manden havde ikke noget kørekort, fordi det tidligere er blevet inddraget.

Navnenyt

Karin Smedegaard, Hemmet, er død.

Ella Pilgaard, Fjelstervang, er død.

Peter Grønne, Ringkøbing, er død.

Niels Øhlenslæger Hansen, Tarm, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify