Vestjylland

Mandagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på mandagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter

Flere bruger Medborgerhuset

Omkring 800 brugere benytter hver uge Ringkøbing-Skjern Medborgerhus efter, at det flyttede fra Brogårdsvej til de tidligere Kiwi-lokaler på Herningvej.

LÆS MERE: Medborgerhuset summer af liv i de nye rammer

Moderfår har afgræsset rajgræsmarker

316 moderfår fra Storålam i Holstebro er blevet hentet fra deres vinterhi.

LÆS MERE: Naturplejefår på vintergræs i Stadil-Vedersø

Erhvervsnyt

Jesper Märcher Larsen har stiftet selskabet JML Trivsel IVS, Ringkøbing. Selskabets formål er at drive virksomhed med handel og service samt virksomhed i forbindelse med det.

Nyt fra politiet

En 34-årig mand fra Kloster-området blev fredag klokken 9.30 standset af en patrulje i Kloster. Det viste sig, at manden var frakendt kørekortet, og han er nu sigtet for at køre i frakendelsestiden.

Syv Arne Jacobsen spisebordsstole er stjålet under et indbrud i sommerhus på Holmsborgvej i Søndervig. Tyven eller tyvene er kommet ind ved at smide en parasolfod igennem terrassedøren. Indbruddet er sket i tidsrummet den 15. februar til den 1. marts.

Hegnet er splittet ad, en lampe er revet op, affaldsstativet væltet og glas knust ved et sommerhus på Brunbjergvej på Lodberg Hede. Hærværket er sket fra den 23. februar til den 1. marts.

Beboerne på Kaniavej i Hvide Sande undrede sig over, hvad ruden i huset var blevet knust med, da de gik og ryddede op efter hærværket, der fandt sted søndag klokken 9.00-12.00. Det så ud som om, at nogen havde skudt mod ruden – og ganske rigtigt, da de tømte støvsugerposen efter endt oprydning fandt de hagl fra et luftgevær i posen.

En 61-årig mand fra Bramming blev søndag klokken 19.45 standset for narkotikakørsel på Søndervig Landevej mellem Søndervig og Ringkøbing.

En 35-årig kvindelig bilist overholdt ikke sin videpligt, da hun kørte ud på Sønderupvej i Nørre Vium. Det resulterede i, at hun påkørte en 15-årig mand fra lokal-området, der kørte på knallert. Ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi kom ingen af personerne noget til; der skete kun materiel skade.

Der er intet at stjæle i en spejderhytte. Det måtte den indbrudstyv erkende, der knuste en rude og brød ind i FDF-hytten på Tranemosevej i Videbæk fra den 25. februar til den 1. marts. Der var nemlig ikke forsvundet noget i forbindelse med indbruddet.

En 33-årig mand fra Skjern-området blev lørdag klokken 2.15 stoppet for spirituskørsel på Møllegade i Skjern.

En 47-årig mandlig bilist fra Ringkøbing-området overholdt ikke sin ubetingede vigepligt, da han lørdag klokken 15.40 kørte fra Odinsvej i Ringkøbing ud på Nordre Ringvej. Manden endte med at køre ind i en bil, som blev kørt af en 41-årig kvinde fra Holstebro. Sammenstødet resulterede i buler, men ingen af de to kom noget til, oplyser vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi.

En 20-årig mand fra lokalområdet slap uskadt fra et færdselsuheld søndag klokken 11.10. Manden kørte på Arnborgvej, da han af uvisse årsager endte i rabatten. Den var blød, og det endte med at den unge bilist snurrede rundt i bilen, der fik buler.

Beboerne på Grønningen i Skjern har endnu ikke overblik over, om der er stjålet mere end end pc under et indbrud lørdag klokken 10.30 til søndag klokken 17. Tyven er kommet ind i huset ved en såkaldt underboring i karmen ved vinduet, der gjorde det muligt at åbne med håndtaget. Tyven har gennemrodet huset.

Navnenyt

HP Christensen, Stauning, er død.

Connie Håkonsen, Ringkøbing, er død.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify