Vestjylland

Lise Mejlhede Kjeldbjerg bliver handelsrådschef

Hun har været procesleder i forarbejdet til detailhandel-politikken i Ringkøbing-Skjern Kommune. Nu skal hun også realisere den.

"Nu står vi overfor at skulle udmønte politikken til handlinger og konkrete indsatser, og det kunne jeg simpelthen ikke slippe. Derfor søgte jeg jobbet," fortæller Lise Mejlhede Kjeldbjerg.

Og bestyrelsen for Ringkøbing Fjord Handelsråd var ifølge formand Bent Brodersen ikke i tvivl om, at det er hende, der skal være den første handelsrådschef i kommunen.

"Hun har gjort arbejdet indtil nu, og gjort det rigtig godt. Hun er supergod til at sætte sig ind i det," siger Bent Brodersen og tilføjer, at bestyrelsen var enig om, at Lise Mejlhede Kjeldbjerg skulle have jobbet.

Erhvervsakademi

Hun blev ansat som erhvervskonsulent ved Ringkøbing-Skjern Kommune i august 2016. Det seneste halve år har hun stået i processen med at udvikle nye visioner og målsætninger for detailhandlen i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Lise Mejlhede Kjeldbjerg har også en fortid som chef for de kortere videregående akademiuddannelser på Erhvervsakademi Dania i Viborg, hvor hun i samarbejde med erhvervslivet har udviklet uddannelser inden for det merkantile og teknologiske områder, fremgår det af pressemeddelelsen.

E-handel

"Detailhandelen står ifølge Bent Brodersen overfor store udfordringer, fordi salget i butikkerne går ned, men kommunen vil i samarbejde med handelsforeningerne understøtte butikkernes digitalisering og udvikling af e-handel.

”Mange handlende er allerede i fuld gang på den teknologiske bølge, og den udvikling vil vi understøtte” siger formand for Erhvervs- og Vækstudvalget Søren Elbæk (A).

Godt rustet

Et arbejde den nye handelsrådschef er godt rustet til med sine tidligere erfaringer, der også omfattet arbejde med produktudvikling, salg og markedsføring inden for it-branchen og analyser og strategier for, hvad der skal til for at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejdere. Alt er foregået i tæt samarbejde og dialog med kunder, erhvervsliv og brugere.

Starter til februar

Lise Mejlhede Kjeldbjerg, der bor i Ikast, er gift med Frank og har tre børn, begynder i sit nye job den 1. februar. Den hurtige tiltrædelse skyldes ifølge Bent Brodersen, at hun er ansat ved kommunen. Det fortsætter hun også med, men på halv tid, når hun bliver handelsrådschef, den stilling er nemlig også et halvtidsjob.

Otte personer søgte jobbet som handelsrådschef – og ifølge Bent Brodersen var der ikke én af dem, der ikke kunne bruges i stillingen.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify