Vestjylland

Fredagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på fredagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Erhvervsnyt

Jesper Skak Kristensen har stiftet JSH ApS i Tarm. Selskabets formål er at eje kapitalandele i andre virksomheder.

Byggefirmaet Hans Kurt Hansen ApS i Hanning er blevet opløst ved erklæring.

JDK Transport ApS har skiftet adresse fra Videbæk til Spjald.

Jette Fromberg Nielsen er ny formand for Alstrup Skovservice ApS i Videbæk. Samtidig er Gert Alstrup Jensen og Tommy Nøhr Jensen optaget som nye medlemmer af bestyrelsen.

Andreas Bækdal Madsen og Niels Jørgen Hedeager Madsen udgør direktionen i det nystiftede selskab Tømrerfirmaet AM ApS i Spjald.

Nyt fra politiet

Der har været indbrud i fire redskabshuse på Lyngvig Havn. Det er sket fra onsdag klokken 17 til torsdag klokken 8. Man er kommet ind ved at brække døre op og pille ruder ud. Der er stjålet værktøj, garn og redskaber til at lave garn samt en båd.

Der har været indbrud i en landejendom på Øster Lemvej mellem Højmark og Lem. Man er kommet ind ved at knuse en rude i en dør, og man har stjålet et køle- fryseskab, en vaskemaskine og en tørretumbler. Det er sket fra den 14. til den 28. november.

Klokken 3.45 natten til fredag var politiet i Troldhede på Jernbanegade. Her var en person brudt ind hos sin overbo, fordi vedkommende mente, at denne larmede. Det fik beboeren til at flygte ud gennem et vindue, hvorefter politiet blev tilkaldt.

Der har været indbrud hos Esmark på Sønder Klitvej i Bjerregaard. Det er sket klokken 03.50 natten til fredag. Der er ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Navnenyt

Kamma Mathilde Nielsen, Videbæk, er død, 83 år.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify