Vestjylland

Fredagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Frivillige hjalp cykelrytterne godt til Paris 

Videbækparret hjalp til, da cykelryttere på Team Rynkeby Midt-Vest cyklede til Paris, blandt andet fordi, de har oplevet kræft komme helt tæt på. 

LÆS MERE: To a Team Rynkebys Midt-Vests vandbærere

Vestjylland Forsikring fik et plus på cirka 63 millioner kroner i første halvår af 2019 – eller 55 milloner kroner mere en tilsvarede periode året før. Det skyldes ikke mindst et godt resultat fra investeringsforretningen samt en stigning i antallet af kunder. Forsikringsselskabet fik i perioden 2000 nye kunder. Vestjylland Forsikring har en egenkapital på 520 millioner kroner, skriver Videbæk-Spjald Avis

Erhversnyt

Mary Kristine Tordrup har stiftet firmaet Tordrup Ejendomme ApS i Ringkøbing. Selskabets formål er at investere i og udleje fast ejendom samt anden dermed beslægtet virksomhed. Heidi Tordrup er tiltrådt direktionen. 

Anders Friborg Jensen er fratrådt direktionen for Pnk-Ejendomme ApS i Videbæk. 

Nyt fra politiet 

Der har været indbrud i en spejderhytte lidt uden for Videbæk, hvor der er stjålet drikkevarer af forskellig slags. Man er kommet ind ved at knuse en rude i en dør. Det er sket i tidsrummet onsdag klokken 18 til torsdag klokken 12.

Vestjylland Forsikring fik et plus på cirka 63 millioner kroner i første halvår af 2019 – eller 55 milloner kroner mere en tilsvarede periode året før. Det skyldes ikke mindst et godt resultat fra investeringsforretningen samt en stigning i antallet af kunder. Forsikringsselskabet fik i perioden 2000 nye kunder. Vestjylland Forsikring har en egenkapital på 520 millioner kroner, skriver Videbæk-Spjald Avis.

Navnenyt 

Aksel Mortensen, Ringkøbing, er død, 83 år. 

Betty Aas Graversen, Tim, er død, 86 år. 

Ruth Elleonore Jensen, Skjern, er død, 93 år. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify