Vestjylland

Fredagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Han har vundet to pokaler

Hun så en annonce på gul og gratis og tog kontakt til annoncøren - og reddede Hermans liv.

LÆS MERE: Herman er blind, men fandt et hjem

Skal du også til festival i Bork

Martin Jensen, formand for Bork Festival, fortæller om baggrunden for årets festival, og hvad folk kan se frem til, når festivalen går i luften den 31. juli til den 3. august.

LÆS MERE: Bork Festival har 40 års jubilæum

Erhvervsnyt

Videbæk Biler Holding ApS har stiftet selskabet Videbæk Biler ApS, i Rimmerhus, Videbæk. Karoline Iversen (adm. dir.) er indtrådt i direktionen. Selskabets formål er at drive virksomhed med handel og service, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhed.

Søren Erenskjold Andersen har stiftet selskabet Dreamcars ApS på Holmsland, Ringkøbing. Søren Spåbæk Sundgaard (formand) og Jørgen Jensen er indtrådt i bestyrelsen. Søren Erenskjold Andersen (adm. dir.) er indtrådt i direktionen. Virksomhedens formål er køb og salg af biler og leasing samt finansiering og andre beslægtede forhold.

Nyt fra politiet

Der har været to tilfælde af hærværk på Vestergade i Spjald. En Skoda Fabia har fået brækket venstre sidespejl af – det samme har en mørkegrå Audi A5. Hærværket blev begået fra onsdag klokken 18.30 til torsdag klokken 06.30.

Det var en dyr samtale, som en 34-årig mand fra Hemmet foretog torsdag klokken 10.10. Manden blev nemlig stoppet af politiet, da han talte i telefon, mens han kørte i bil på Skjernåvej i Tarm. Pris: 1500 kroner.

En 70-årig mand fra Stauning blev torsdag klokken 10.30 stoppet, da han kørte i bil på Kirkebyvej i Stauning. Manden havde ikke noget kørekort.

Torsdag aften klokken 20.35 fik politiet igen en anmeldelse om musik, der var til ulempe for naboerne – denne gang på Poulsgårdsvej i Ringkøbing. Da politiet kom derud, viste det sig, at det var en bryllupsfest – ordensmagten lod fest og musik fortsætte, da bryllupsfesten ville slutte senest klokken 23.00.

Navnenyt

Intet at berette.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify