Vestjylland

Fredagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Her bliver du opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

KD opruster til valget

Kristendemokraterne stiller med hele fire kandidater til Folketinget fra Ringkøbing-Skjern Kommune. Det kom frem fredag, da byrådsmedlem Hanne Simonsen fra Hemmet meldte sig som kandidat. Derudover opstiller byrådsmedlemmerne Kristian Andersen fra Tarm og Jens Erik Damgaard fra Ringkøbing foruden Merete Rossing Mogensen fra Skjern, der er blevet kandidat for KD i Varde.

Byggeplaner på havnen i Ringkøbing

Erhvervsvækst Ringkøbing, der er en sammenslutning af virksomheder i lokalområdet, der arbejder for at tiltrække virksomheder og arbejdspladser, har planer om at opføre et stort antal ferielejligheder på havnen i Ringkøbing. I alt kan der blive tale om 250 ferielejligheder. Projektet har fået navnet Ranonia, og der vil blive holdt et borgermøde om projektet på rådhuset den 5. februar.

Foredrag med Bodil Jørgensen

Mandag den 21. januar er der foredrag med skuespiller Bodil Jørgensen på Blaakilde Efterskole, som ligger ved Tarm. Bodil Jørgensen vil blandt andet fortælle om sin karriere som skuespiller og komme ind på emner som kærlighed, tro og meningen med livet. Foredraget begynder klokken 19.30.

Erhvervsnyt

Intet at berette

Nyt fra politiet

Det gik ikke ligefrem som planlagt, da en kvinde fra lokalområdet torsdag ville samle en tomler op på Søndervig Landevej.

LÆS MERE: Kvinde ville tage tomler op ved Søndervig – det gik helt galt

Navnenyt

Ingrid Dorthea Andersen, Tim, er død.

LÆS OGSÅ: "Klog kone - ikke det værste at blive kaldt"

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify