Vestjylland

Fredagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Fællessang som var det en konkurrence

Ferie får mange mennesker til at geare helt ned, og det giver ro og plads til at tænke over tilværelsen og livets store spørgsmål. Og måske tid til at gå i kirke. 

LÆS MERE: Turistkirke vægter sang og musikalske indslag

Tøj, fodtøj og brugskunst

Henne eller Hvide Sande, der er ikke den store forskel på at drive butik i de to byer, mener indehaver af ny forretning i Hvide Sande.

LÆS MERE: Lene "snuppede" ledige butikslokaler

Erhvervsnyt

Det er slut med at leje Det Gamle Ådselskogeri ved Ringkøbing til fester og andre aktiviteter. Ejerne Anette Vind Lauridsen og hendes mand, Henrik, har stoppet udlejningen, fordi den er gået tilbage. Parret overvejer nu at lave et bokse-sted i lokalerne, oplyser Dagbladet Ringkøbing-Skjern på sin hjemmeside.

Nyt fra politiet

Det er ikke muligt at se, hvordan en tyv onsdag til torsdag skaffede sig adgang til et sommerhus på Bjerregaardsvej i Bjerregaard. Men den tyske familie, der lejede huset, fik stjålet en ipad, to laptops og et kamera.

En tysk bil, en sort Opel Safari, på Humlegårdsvej i Bjerregaard har været udsat for hærværk. Bilen er blevet ridset på venstre bagdør samt rude. Hærværket er begået fra onsdag til torsdag.

Politiet har været på værtshus-besøg i Søndervig, hvor de noterede en beværtning for at servere alkohol uden at have den nødvendige bevilling. Indehaveren på en anden beværtning blev også sigtet for at servere alkohol for unge under 18 år - nemlig tre 16-årige samt en 17-årig.

En kortholder med hævekort, nøglekort, sygesikringsbevis og 300 kroner blev stjålet fra en bolig på Valmuevej i Tarm. Tyveriet fandt sted mellem mandag og tirsdag, og tyven er kommet ind ad hoveddøren, der ikke var låst.

Tyske lejere af et sommerhus på Lyngvej i Klegod fik torsdag klokken 11.00-14.30 stjålet euro og danske kroner. Tyven er muligvis kommet ind via en ulåst terrassedør. Vagthavende ved Lokalpolitiet i Ringkøbing oplyser, at der forinden er set en mand, der piftede efter sin hund i området - og ham vil politiet gerne tale med i håb om, at han måske har set noget til indbruddet. Manden er cirka 40 år, kraftig af bygning, med skæg og iført sportstøj, shorts samt grønlig-blå overdel og en blålig kasket. Politiet kan træffes på telefon 114.

Det kommunale toilet på Engvej i Tarm har været udsat for hærværk i form af graffiti. På den ene dør er skrevet "karma" med sort maling og med rød maling lavet nogle kruseduller. På den anden dør er skrevet "woke" med sort maling.

Der var hverken speedbåd eller nogen på vandski eller jetski at se, da politiet efter en anmeldelse torsdag aften klokken 21.25 kom ud til Stadil Fjord.

De syv unge i alderen 15-18 år skruede ned, da politiet bad dem om det. Politiet fik torsdag klokken 22.35 en anmeldelse om høj musik i Ungdomsgården på Søibergsvej, tog derud og fik de unge til at skrue ned for lyden. Vagthavende ved Lokalpolitiet i Ringkøbing opfordrer i den anledning forældre til, at de lige sætter deres børn ind i, at det ikke er tilladt at spille højt - noget, som politiet jævnligt bliver kaldt ud til.

Nyt om navne

Intet at berette.

 

 

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify