Vestjylland

Fredagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Husk solcremen 

Solcreme har til formål at beskytte huden mod den skadelige UV-stråling i sollys. Men solcreme er ikke bare solcreme, den skal nemlig passe til din hudtype. 

LÆS MERE: Nanna giver råd om solcreme til alle hudtyper

Bunddække fjernet 

Ustyrligt bunddække med ukrudt erstattes af frugttræer. 

LÆS MERE: Frugttræer skal plantes ved Seniorstedet og Centerparken

Erhversnyt 

Flemming Holk Nielsen og Jørgen Holk Nielsen har stiftet selskabet Langvang Holding 2 ApS i Borris. Flemming Holk Nielsen er tiltrådt direktionen. Selskabets formål er at eje formuegenstande, herunder anparter og aktier samt hermed beslægtet virksomhed. 

Nyt fra Politiet 

En 49-årig kvindelig bilist fra Tim blev slynget i grøften, da hun torsdag klokken 06.46 blev ramt af en personbil på Holstebrovej, lidt syd for Tim. En 40-årig mand fra Idom kørte i nordlig retning, da han af ukendte årsager kørte over i modsatte side af vejen, hvor han ramte den modkørende kvindelige bilist, så hun røg i grøften. De to personer slap ifølge vagthavende ved Lokalpolitiet i Ringkøbing fra færdselsuheldet med ingen eller mindre skader.

En Husquarna havetraktor af mærket Raider 216 er stjålet fra en garage ved Vorgod-Barde Hallen. Tyven eller tyvene er kommet ind ved at fjerne en hængelås. Indbruddet skete fra onsdag den 3. til torsdag den 11. juli.

Der blev konfiskeret 0,64 gram hash og 0,4 gram kokain, da politiet ransagede en adresse i Hvide Sande. En 26-årig mand fra Hvidovre er blevet sigtet for at være i besiddelse af de ulovlige stoffer. 

Navnenyt 

Intet at berette. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify